Yardım Unlock Hatası ''20091''

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLobal beta
Telefon Modeli
Xiaomi mi 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Beyler merhaba cihazı unlock yapamaya çalışıyorum her adımı doğru yapıyorum ama ''Hata 20091 '' hatasını alıyorum. Bu arada herkes unlock için izin alındığı telefona mesaj geldiği söyleniyor. Ama anladığım kadarıyla bu sistem değişti çünlü ben miui sitesinden unlcok dediğimde uygulamayı indirmemi istedi direk indirdim ve kurdum ama unlock yapmaya çalıştığımda '' Mi kilit açma durumu '' menüsünden hesap ve cihaz ekle işlemini yapmamı istiyor ama bunu yaparken de hata alıyorum. Cİhazda global stabil sürüm vardı bunun neden olacağı yazılmış forumda bende global beta sürümünü yükledim cihaza ama yine aynı hatayı aldım.

Cihaz Xiaomi mi 5 son sürüm global beta

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Geliştirici ayarlarından oem kilidini açtınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün yaptım mesaj falan istemedi 72 saat verdi onu bekliyorum|-)

Oyla:

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi açıyorum ama bu hatayı alınca kendi tekrar kapanıyor.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Beyler merhaba cihazı unlock yapamaya çalışıyorum her adımı doğru yapıyorum ama ''Hata 20091 '' hatasını alıyorum. Bu arada herkes unlock için izin alındığı telefona mesaj geldiği söyleniyor. Ama anladığım kadarıyla bu sistem değişti çünlü ben miui sitesinden unlcok dediğimde uygulamayı indirmemi istedi direk indirdim ve kurdum ama unlock yapmaya çalıştığımda '' Mi kilit açma durumu '' menüsünden hesap ve cihaz ekle işlemini yapmamı istiyor ama bunu yaparken de hata alıyorum. Cİhazda global stabil sürüm vardı bunun neden olacağı yazılmış forumda bende global beta sürümünü yükledim cihaza ama yine aynı hatayı aldım.

Cihaz Xiaomi mi 5 son sürüm global beta
Ayarlar- Geliştirici Seçeneklerinden Mi Kilit Açma Durumu kısmından Mi hesabınızı eklediyseniz. Hesabınızın unlock kaydı için birkaç gün beklemeniz gerekir.
Birkaç gün içinde kilidi açmayı yeniden deneyin.

Oyla:

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
Tamam şimdi de oem kilidinin açmanın altlarında mi kilit açma durumu na tıklayın, hesap ve cihaz ekle deyin
Zaten oem kilidini tikini açıyorum ondan sonra mi kilit açma durumuna giriyorum ve wifi kapatıp moıbil veriyi açıoyurm ardından hesap ekleye tıklayıp 10 saniye kadar bekliyorum ve ''HATA 20091'' alıyorum

Ayarlar- Geliştirici Seçeneklerinden Mi Kilit Açma Durumu kısmından Mi hesabınızı eklediyseniz. Hesabınızın unlock kaydı için birkaç gün beklemeniz gerekir.
Birkaç gün içinde kilidi açmayı yeniden deneyin.
Mi kilit açma durumuna hesap ekleyemiyorum sorunda bu zaten ekle dediğimde ''Hata 20091'' uyarısını alıyorum

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Cihazdaki mi hesabından çıkış yapıp yeni bir mi hesabı oluşturup giriş yapın ve bu şekilde yeniden deneyin

Oyla:

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
Cihazdaki mi hesabından çıkış yapıp yeni bir mi hesabı oluşturup giriş yapın ve bu şekilde yeniden deneyin
Kendi hesabımı toptan sildim. Sonra yine aynı numara üstünden yeni hesap açtım yine aynı hatayı aldım.

Oyla:

Sans21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Aynı sorun bende de var valla mi5 benim telefon ne yapmamız gerek acaba yardımcı olabilir misiniz baya uğraştım vpn kullandım her şeyi denedim olmadı bir turlu

Oyla:

Yakupbb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup budak
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
21