Yardım Unbricklenmiş Telefon

wpopti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Merhaba , Yaklaşık 2 buçuk ay kadar önce babam telefona koyduğu miu şifresini unutmuş ve hattıda kapalı olduğundan telefonu açamadık fatura vb şeyler ile destek istedik fakat 45 gün kadar zaman çıkardıkları için vazgeçtik , bizde bir telefoncuya verdik telefonu ertesi günü telefon açılmış kullanıma hazırdı fakat içerisindeki orijinal mi yazılımı değil farklı bir rom kurulmuş nasıl kurulduğuna dair bir bilgim ne yazik ki yok.

Sormak istediğim şu , şuan bu telefona orijinal yazılımı yüklemek istesem hangisini yüklemeliyim ?

Yüklediğim taktirde tekrardan mi kilidi ile karşılaşır mıyım ?

Karşılaşmaz isem kendi numaram üzerine tekrar mi hesabı oluşturabilir miyim bu telefon üzerinden ?

Telefon yurt dışı bir telefon değil Yurt içi Teknosa'dan alındı faturası vb tüm detaylar durmakda.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
Aosp rom kurmuşlar. miui tabanlı roma geçtiğiniz anda şifre ekranı gelir. Mi hesabı zaten kullanamaz ekleyemezsiniz. tamamen kalkması için serverdan işlem yapılması gerekli ücretide tuzlu tabiki. Server dan işlem yapılmayacaksa kurcalamayın böyle kalsın..

wpopti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aosp rom kurmuşlar. miui tabanlı roma geçtiğiniz anda şifre ekranı gelir. Mi hesabı zaten kullanamaz ekleyemezsiniz. tamamen kalkması için serverdan işlem yapılması gerekli ücretide tuzlu tabiki. Server dan işlem yapılmayacaksa kurcalamayın böyle kalsın..
Şuan kullanılmakta olan rom baya kararsız hocam , telefon çağrıları sonlanmıyor gibi bir çok sorunu mevcut kararlı önerdiğiniz rom var mı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
Şuan kullanılmakta olan rom baya kararsız hocam , telefon çağrıları sonlanmıyor gibi bir çok sorunu mevcut kararlı önerdiğiniz rom var mı
Konuyu anlamamışsınız galiba siz. mi hesap bypass yapabilmek için aosp rom kurmuşlar cihaza. Şuanda önerilen her hangi bir romu yükleme lüksünüz yok :) Serverdan mi hesap kaldıralım isterseniz o zaman normal haline döner global rom kullanırsınız.. Şuanda zorunlu ve tek seçenek bu rom sizin cihazda. ve aosp romlar sorunludur her zaman..

wpopti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Konuyu anlamamışsınız galiba siz. mi hesap bypass yapabilmek için aosp rom kurmuşlar cihaza. Şuanda önerilen her hangi bir romu yükleme lüksünüz yok :) Serverdan mi hesap kaldıralım isterseniz o zaman normal haline döner global rom kullanırsınız.. Şuanda zorunlu ve tek seçenek bu rom sizin cihazda. ve aosp romlar sorunludur her zaman..
Güncellemeye girdiğimde Pixel Experience Begonia kurulmuş olarak görüyorum hocam :/

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
Güncellemeye girdiğimde Pixel Experience Begonia kurulmuş olarak görüyorum hocam :/
tamam siz söylemeden ben söyledim işte içindeki romu aosp romlar mi hesap istemediği için kurulu r sektörün içindeyiz hocam :)

wpopti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
tamam siz söylemeden ben söyledim işte içindeki romu aosp romlar mi hesap istemediği için kurulu r sektörün içindeyiz hocam :)
Yok hocam estafurullah cahilliğimi maruz görün sizin bilginizi sorguladığımdan değil , olmaması bir tık üzdü sadece beni :)

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
11
mi hesabınızı açtırmanız laızm kullanabilmeniz için yani

ya da böyle devam
karar size ait
fiyat konusunu bilmiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
Dediğim gibi cihaz lost değilse server dan açılır yada böyle devam. :)

wpopti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Dediğim gibi cihaz lost değilse server dan açılır yada böyle devam. :)
Ya işte yaşlılık hocam unutmuş adam hattıda çöp olunca açamadık telefonu , serverdan nasıl değiştirte biliriz açtırabiliriz ne yapmamız gerekir

Üst Alt