Uluslararası LTE destekli Mi4 16 Aralık’ta satışa çıkıyor

Xiaomi, uzun süredir merakla beklenen Mi4 FDD-LTE serisini16 Aralık’tan itibaren satışa çıkartacağını duyurdu.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu Mi4 kullanıcıları için oldukça iyi bir haber. Zira mevcutMi4 telefonlar, Çin dışındaki ülkelerde pek de stabil çalışmayan FDD-LTE modemlerle donatılmışlardı. Yeni Mi4’lerde kullanılacak FDD ise China Unicom ile çalışacağı gibi, diğer uluslararası 4G şebekeleriyle de stabil çalışabilecek.

Şu an için yeni Mi4’lerin sadece 16GB’lık beyaz modellerinfiyatları açıklanmış durumda. Buna göre yeni Mi4 16GB beyaz modelin fiyatı 320$ olacak. Cihazın diğer özelliklerinde herhangi bir değişiklik görünmüyor.

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Bu seri Türkiye'deki 3G ve gelecek olan 4G'yi yani ikisini birden destekleyecek mi acaba  :??:   Ona göre wcdma alacağıma fdd-lte alırım. Bilgisi olan arkadaşlar net bir cevap verirse sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
BLACKMAN' Alıntı:
Bu seri Türkiye'deki 3G ve gelecek olan 4G'yi yani ikisini birden destekleyecek mi acaba  :??:   Ona göre wcdma alacağıma fdd-lte alırım. Bilgisi olan arkadaşlar net bir cevap verirse sevinirim.

Hocam bu cihaz şu anda Türkiyedeki 3G şebekesini desteklemiyor. 4G'yi ise kesinleştiğinde yorumlamak daha doğru olacaktır zannediyorum.

anabat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
mi4 vcdma kullanıyorum ülkemize 4glte gelirse 4g kullanabilecekmiyim
:(

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
fdd - lte diyor Lte sürümünü Türkiyede kullanamazsınız cdma destekli ...

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Cevaplarınız için teşekkür ederim ama bazı satıcılar ürün tanıtımında  

WCDMA Sürümün : GSM (850/900/1800/1900 MHz ) ve WCDMA (850/900/1900 / 2100 MHz) frekanslarını

FDD LTE Sürümün : GSM (850/900 / 1800 / 1900 MHz) , WCDMA (850/900/1900 / 2100 MHz), FDD LTE 4G (1800 / 2100 MHz), TD LTE 4G (B 41 2500- 2690 MHz)

frekanslarını desteklediğini yazmışlar. Sanki fdd lte sürümü wcdma sürümünü de içine almış daha kapsamlı 4g gibi görünüyor. İçlerindeki wcdma frekansları aynı. Eskiden sadece lte 4g olarak satılırdı şimdi ise fdd veya fdd lte olarak satılıyor.

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Testimo' Alıntı:
fdd - lte diyor Lte sürümünü Türkiyede kullanamazsınız cdma destekli ...

Dediğiniz gibi LTE cdma destekliydi ama bu sürüm FDD LTE uluslararası destekli olarak çıkmadı mı ? Diğer sürümlerden ne farkı var ki o zaman ...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Sorunu cevabı gelmemiş merak ettim. FDD LTE sürümü Türkiyedeki 3G lere uyumlu değil mi? @cantara

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ynt: RE: Uluslararası LTE destekli Mi4 16 Aralık’ta satışa çıkıyor

ByKatre' Alıntı:
Sorunu cevabı gelmemiş merak ettim. FDD LTE sürümü Türkiyedeki 3G lere uyumlu değil mi? @cantara

Hocam bir arkadaş oldukça detaylı araştırıp bizde de desteklediğini söylemişti ama su anda mesajı bulamadım... Yarin bilgisayara geçince bulup ayrıntılı bilgi yazayım :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt