Yardım UltraCvm Google Kamera Sorunu

mctcanpasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mecit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Muhasebe
Konular
21
Arkadaşlar bugün UltraCvm kamera uygulaması yükledim fakat video kısmı çalışmıyor siyah ekranda kalıyor config denicektim mlsf video kısmı çalışmadı bunu bı çözümü var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-25-02-41-32-271_org.codeaurora.snapcam.jpg
    Screenshot_2020-08-25-02-41-32-271_org.codeaurora.snapcam.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 4

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihazınızı desteklemiyor olabilir, farklı ve daha güncel uygulamalar deneyiniz. Örneğin Burial, Urnyx05, Parrot043.
Gcam sürümleri Modifiye uygulamalar oldukları için hangi cihazlarda, hangi özelliklerin çalışıp/ çalışmayacağı muamma. Bazı cihazlarda çalışsa bile stock uygulamadan daha kötü fotoğraflar çekiyor.

Oyla:

mctcanpasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mecit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Muhasebe
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı desteklemiyor olabilir, farklı ve daha güncel uygulamalar deneyiniz. Örneğin Burial, Urnyx05, Parrot043.
Gcam sürümleri Modifiye uygulamalar oldukları için hangi cihazlarda, hangi özelliklerin çalışıp/ çalışmayacağı muamma. Bazı cihazlarda çalışsa bile stock uygulamadan daha kötü fotoğraflar çekiyor.
Ozaman aristirmak gerekiyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman aristirmak gerekiyor :)

Oyla:
Üst Alt