Üçüncü taraf temaları desteklenmemektedir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Mi3 cihazım için en.miui forumdan temalar indirdim ama temayı hafızadan yükle diyorum yüklüyor,  uygula diyorum sonra yetki alınıyor fln diyor sonra 'Üçüncü taraf temaları desteklenmektedir' hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz değerli hocalarım? 

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@HiddeNKinG hocam temaları neden paylaşıyorlar forumda o zaman  onu anlamadım. Benim kullandığım romla mi alakali acaba

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
DreDroid' Alıntı:
Mi3 cihazım için en.miui forumdan temalar indirdim ama temayı hafızadan yükle diyorum yüklüyor,  uygula diyorum sonra yetki alınıyor fln diyor sonra 'Üçüncü taraf temaları desteklenmektedir' hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz değerli hocalarım? 

@DreDroid

WSM TOOLS ve Modulleri olarak "Paidtheme.apk" ve "ThemeCrack.apk" modüllerini denediniz mi ?

Discovery cihazlarda gayet başarılı çalışıyor.

Oyla:

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sw33tking' Alıntı:
DreDroid' Alıntı:

@DreDroid

WSM TOOLS ve Modulleri olarak "Paidtheme.apk" ve "ThemeCrack.apk" modüllerini denediniz mi ?

Yok hocam denemedim Wsm tools u en son v5 de yüklenmiştir. Ama teşekkür ediyorum denerim en kısa zamanda 

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
DreDroid' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
DreDroid' Alıntı:

@DreDroid

Yok hocam denemedim Wsm tools u en son v5 de yüklenmiştir. Ama teşekkür ediyorum denerim en kısa zamanda 

@DreDroid

https://yadi.sk/d/-sfctiN_gfoBQ Bilgisayarına İndir. Zip İçerisinde System / App Klasörü içerisindeki dosyaları Telefonun Hafızasına veya Hafıza Kartına Atıp Yükleyebilirsin.

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
sw33tking' Alıntı:
DreDroid' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
@DreDroid

@DreDroid

https://yadi.sk/d/-sfctiN_gfoBQ Bilgisayarına İndir. Zip İçerisinde System / App Klasörü içerisindeki dosyaları Telefonun Hafızasına veya Hafıza Kartına Atıp Yükleyebilirsin.

Merhaba, bu sorunu yaşıyorum en.miui sitesinden indirdiğim tüm temalarda bu hatayı veriyor, sizin verdiğiniz apk lardan PaidThemes.apk ve ThemeCrack.apk ise yükleme hatası veriyor telefonda. Sorunu çözen var mı ?

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@sbircek yanlış hatırlamıyorsam tema designer e kayıt olan kişiler manuel tema yüklemesi yapabiliyor, çünkü ben resmi romlarda dahil tüm romlarda hafıza kartıma indirdiğim temaları yükleyip aktif edebiliyorum. 

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
catlax66' Alıntı:
@sbircek yanlış hatırlamıyorsam tema designer e kayıt olan kişiler manuel tema yüklemesi yapabiliyor, çünkü ben resmi romlarda dahil tüm romlarda hafıza kartıma indirdiğim temaları yükleyip aktif edebiliyorum. 

Özür dilerim, ilk kez miui kullanıyorum (mi3) o yüzden anlatamamış olabilirim. Amacım tema yapmak yada yaptığım temayı paylaşmak değildi. Forumdan manuel olarak indirdiğim mgz yada mzg :) uzantılı temaları kurarken sorun yaşıyorum. Bunun için wsmtools diye bir uygulama yükledim orda temalara izin verdim ve bu indirdiğim temaları kurabilmemi sağladı sanırım doğru yoldayım ancak bu seferde restar ediyor cihaz, bunun içinde şöyle bir çözüm buldum istediğim temayı yükledikten sonra wsm tools u deaktif ediyorum ve restart sorunundan kurtuluyorum, başka bir temaya geçmek için yine aktif edip temayı kurup tekrar deaktif ediyorum wsmtoolsu aktif kalırsa restart yaşıyorum. Sanıyorum versiyon yada bilmediğim başka bir sebepten sorun yaşıyorum.

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Yanlış hatirlamiyorsam normal tema uygulamasından 1 tane tema indir uygula sonra kendi temani uygula öyle oluyordu

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt