Ücretli uygulamalari ücretsiz indirme!!

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam bu ücretli uygulamaları ücretsiz indirmiyor. Bu yanlış hatırlamıyorsam Blackmart adlı alternatif bir market. Uygulamalar üzerinde oynamalar yapılarak lisans kontrolleri bypass ediliyor. Sonra da bu markette paylaşılıyor. Ancak unutulmaması gereken önemli bir husus var. Uygulamalara istenmeyen kodlar da eklenebiliyor. Birçok uygulamada virüsler, trojanlar, malwareler v.s. bulunmuşluğu vardır.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Son düzenleme:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu ücretsiz uygulamaları ücretsiz indirmiyor. Bu yanlış hatırlamıyorsam Blackmart adlı alternatif bir market. Uygulamalar üzerinde oynamalar yapılarak lisans kontrolleri bypass ediliyor. Sonra da bu markette paylaşılıyor. Ancak unutulmaması gereken önemli bir husus var. Uygulamalara istenmeyen kodlar da eklenebiliyor. Birçok uygulamada virüsler, trojanlar, malwareler v.s. bulunmuşluğu vardır.

Hocam ben ücretli uygulamalari ücretsiz indiriyorum dedim zaten :) ücretsiz leri değil :) üstelik Dr.web o indirilen uygulamaları virüs olarak algılamiyor. Mi video yu virüs olarak algılıyor. Blackmart i virüs olarak algılıyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam ben ücretli uygulamalari ücretsiz indiriyorum dedim zaten :) ücretsiz leri değil :) üstelik Dr.web o indirilen uygulamaları virüs olarak algılamiyor. Mi video yu virüs olarak algılıyor. Blackmart i virüs olarak algılıyor.

Klavye hatası olmuş.

Biraz daha açayım.
Bu ücretli uygulamaları ücretsiz indirmiyor. Üzerinde oynama yapılmış, orjinalliği bozulmuş ve lisans kontrolleri devre dışı bırakılmış uygulamaları indiriyor.
Birçok şeyi Antivirus uygulamaları ile bulamazsınız, aksine Android'te ki Antivirus uygulamalarının hiçbiri temel olarak bir işe yaramaz. Mesela şöyle bir örnek vereyim.
Bir rehber uygulaması indirdiniz. Bu uygulamanın en öncelikli izni ne olacaktır? Elbetteki rehberinize erişim izni. Bunun yanında bulut yedekleme özelliği de varsa internet iznine de sahip olması gerekiyor.
Şimdi kullandığınız Antivirus uygulamaları buna virüs mü diyecek? Elbetteki böyle saçma birşey olamaz değil mi? Peki bu uygulamanın rehberinizi internet üzerinde nereye gönderdiğine nasıl emin olabiliyorsunuz? Bu sadece çok basit bir örnek, daha binlerce senaryo yazabilirim. Konumunuz, internette neler yaptığınız, mesajlarınız, hesaplarınız, banka bilgileriniz v.s. v.s. Saymakla bitmez. Eeeeee, her konum bilgisi alan, her klavye girişlerinizi okuyan, her internet izni olan, her mesaj erişimi olan v.s uygulamaya virüs mü diyeceğiz?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Klavye hatası olmuş.

Biraz daha açayım.
Bu ücretli uygulamaları ücretsiz indirmiyor. Üzerinde oynama yapılmış, orjinalliği bozulmuş ve lisans kontrolleri devre dışı bırakılmış uygulamaları indiriyor.
Birçok şeyi Antivirus uygulamaları ile bulamazsınız, aksine Android'te ki Antivirus uygulamalarının hiçbiri temel olarak bir işe yaramaz. Mesela şöyle bir örnek vereyim.
Bir rehber uygulaması indirdiniz. Bu uygulamanın en öncelikli izni ne olacaktır? Elbetteki rehberinize erişim izni. Bunun yanında bulut yedekleme özelliği de varsa internet iznine de sahip olması gerekiyor.
Şimdi kullandığınız Antivirus uygulamaları buna virüs mü diyecek? Elbetteki böyle saçma birşey olamaz değil mi? Peki bu uygulamanın rehberinizi internet üzerinde nereye gönderdiğine nasıl emin olabiliyorsunuz? Bu sadece çok basit bir örnek, daha binlerce senaryo yazabilirim. Konumunuz, internette neler yaptığınız, mesajlarınız, hesaplarınız, banka bilgileriniz v.s. v.s. Saymakla bitmez. Eeeeee, her konum bilgisi alan, her klavye girişlerinizi okuyan, her internet izni olan, her mesaj erişimi olan v.s uygulamaya virüs mü diyeceğiz?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu konuda çok haklisiniz hatta google yetkilileri her seferinde dile getiriyorlar alternatif marketleri kullanmayın diye yapılan geri dönüşlerin çoğunda sıkıntılar hep illegal yolla indirilen uygulamalar ve alternatif marketlerden indirilenlerde diye

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Warez içerikler yasak olduğu ve bu marketin de warez içerik barındırması sebebiyle link silinmiştir.

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Hocam bu konuda çok haklisiniz hatta google yetkilileri her seferinde dile getiriyorlar alternatif marketleri kullanmayın diye yapılan geri dönüşlerin çoğunda sıkıntılar hep illegal yolla indirilen uygulamalar ve alternatif marketlerden indirilenlerde diye

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google bazen kendi marketindeki virüsleri kontrol edemiyor.
Kendi antivirüsünüz kendiniz olacaksınız ve her uygulamayı indirmeyeceksiniz, hem play storedan hem de diğer marketlerden. Sonrasında dua edeceksiniz bilgilerinizi çalmasına diye :|

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt