- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi8 liTe
- Konular
- 1
Bu twrp v.s anlamıyorum ücret karşılığında telefonumu g ünceleywbilecek biri varmıdır
Hocam elimde adam akıllı bilgisayar yokHocam aslında çok basit, forumdaki talimatları sıra sıra dikkatli uygulayarak yapabilirsiniz ve bir kez yaptınız mı birdaha kimseye ihtiyacınız olmaz
Meraba nasıl görüşebiliriz ve ne kadar ücret talep edersinizEğer forumdaki konulardan da yapamazsanız ücretsiz bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Meraba nasıl görüşebiliriz ve ne kadar ücret talep edersinizEğer forumdaki konulardan da yapamazsanız ücretsiz bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Bu twrp v.s anlamıyorum ücret karşılığında telefonumu g ünceleywbilecek biri varmıdır
Hocam telefona twrp 3.2.2 1120 yüklü magisk de yüklü şimdi ben güncellemeyi indirip paket yükleme kısmında kendiliğinden yükleyebilirmiyim twrp güncel olması gerekliymiş yoksa telefon açılmamışhocam yardımcı olacak kişiler çıkacaktır aslında ama öncelikle bootloader kilidi açman gerekli olduğu için bu süreç biraz uzun sürebilir açıksa sorun yok tabi bir sonraki hafta Canpark avm ye yakınsan bende yardımcı olabilirim. Ücret vs de istemez maksat yardımımız dokunsun olmadı bir kahve ısmarlarsın
Hocam telefona twrp 3.2.2 1120 yüklü magisk de yüklü şimdi ben güncellemeyi indirip paket yükleme kısmında kendiliğinden yükleyebilirmiyim twrp güncel olması gerekliymiş yoksa telefon açılmamış
Teşekkürler hocam ne zaman müsait olursunuz Canparka yakın oturuyorumhocam inanın bu konu hakkında pek bilgim yok daha yeni sayılırım bende bu tarz konulara ios ten androide geçen biri olarak ama bu sorunuza cevap verecekler çıkacaktır mutlaka
Teşekkürler hocam ne zaman müsait olursunuz Canparka yakın oturuyorum
Cıhazınızda hangi yazılım yüklü yazılım bilgilerini ss çekip gönderin twrp yüklü ise geriye sadece romu indirip yüklemek kalıyorHocam telefona twrp 3.2.2 1120 yüklü magisk de yüklü şimdi ben güncellemeyi indirip paket yükleme kısmında kendiliğinden yükleyebilirmiyim twrp güncel olması gerekliymiş yoksa telefon açılmamış