Ücret karşılığı yardım aranıyor !!

Murdock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Herkese selam,

Arkadaşlar telefona rom atarken telefonu bozdum, şimdi açılmıyor fastboot ile rom yüklemeye çalışıyorum ama sürekli [font=Verdana, Arial, sans-serif]"sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor ya başka bir hata var yada sürekli yalnış dosyayı indiriyorum ?  bir tanesi yüklendi onda da hattım çalışmadığı gibi google play'de yoktu, neyse şimdi benim ne yapmam lazım ? Ankara içinde olan ve ben bundan anlarım diyen varsa ücret karşılında bana yardım etsin lütfen...

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Cvp: Ücret karşılığı yardım aranıyor !!

Murdock pid=9338 dateline=1410778040' Alıntı:
Herkese selam,

Arkadaşlar telefona rom atarken telefonu bozdum, şimdi açılmıyor fastboot ile rom yüklemeye çalışıyorum ama sürekli [font=Verdana, Arial, sans-serif]"sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor ya başka bir hata var yada sürekli yalnış dosyayı indiriyorum ?  bir tanesi yüklendi onda da hattım çalışmadığı gibi google play'de yoktu, neyse şimdi benim ne yapmam lazım ? Ankara içinde olan ve ben bundan anlarım diyen varsa ücret karşılında bana yardım etsin lütfen...
Burdanda merhabalar :)
Fastboot romları aşağıda vereceğim linkten indirip kurabilirsiniz.

Murdock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

12dyl1983 pid=9340 dateline=1410780528' Alıntı:
Murdock pid=9338 dateline=1410778040' Alıntı:
Herkese selam,

Burdanda merhabalar :)
Fastboot romları aşağıda vereceğim linkten indirip kurabilirsiniz.

Hocam olmuyor ? hangi rom'u indirdiysem [font=Verdana, Arial, sans-serif]"sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diyor ? kafayı yemek üzereyim..

ready

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ready
Cihazım
Mİ3
Konular
0

Öncelikle burada bulunan arkadaşlar yardımlarını ücret karşılığı beklentisi içinde yapmamaktadırlar. Hatta ücret karşılığı yazmanız problemin daha çabuk çözülmesini sağlamaz. Forumların amacı karşılıksız yardımcı olabilmektir.
Neyse diğer mesajınızdan da anladığım kadarıyla "[font=Verdana, Arial, sans-serif]sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatası alıyorsunuz. Eğer öyle ise sorun küçük. O dosyayı manuel olarak göstermeniz yeterli olacak. Hala sorun devam ediyorsa, pc nize teamviewer ı kurup, bana özel mesaj atarsanız bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım.

Murdock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ready pid=9371 dateline=1410804892' Alıntı:
Öncelikle burada bulunan arkadaşlar yardımlarını ücret karşılığı beklentisi içinde yapmamaktadırlar. Hatta ücret karşılığı yazmanız problemin daha çabuk çözülmesini sağlamaz. Forumların amacı karşılıksız yardımcı olabilmektir.
Neyse diğer mesajınızdan da anladığım kadarıyla "[font=Verdana, Arial, sans-serif]sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" hatası alıyorsunuz. Eğer öyle ise sorun küçük. O dosyayı manuel olarak göstermeniz yeterli olacak. Hala sorun devam ediyorsa, pc nize teamviewer ı kurup, bana özel mesaj atarsanız bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam 4.9.5'i kurmayı başardım :)

ready

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ready
Cihazım
Mİ3
Konular
0
Yani sorun çözüldü. Doğru mu?