Yardım Uçak Modunu Kapatın Veya Kablosuz Ağa Bağlanın Şebeke Problemi

Sulies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Önder
Cihazım
M2010J19SG
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.0(SJQTRXM)
Telefon Modeli
M2010J19SG
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar Benim Telefon Yurt İçi Orjinal (M2010J19SG) REDMİ 9T 4 GB RAM 64 GB Hafıza (Mavi) Kutulu Almıştım İmei Sorgulamasını Düzenli Olarak Yaparım Her Zaman 3 Ay Da Bir Hiçbir Sıkıntı Yok Klonlanma Çalınma Sürekli Telefon Kontrolü Yaparım

SORUN: Telefonumun Şebekesi Çekmiyor Uçak Modu Açıkmış Gibi Davranıyor Ama Kapalı WİFİ Kullanılabiliyor Ama Şebeke Hiç Göstermiyor Arama Denediğimde İse Bana Uçak Modunu Kapat Veya Kablosuz Ağa Bağlan Hatası Veriyor.

TEST: Farklı Operatör Tekli Çiftli Halinde SIM Kartı Takarak Denedim Uçak Modunu Güç Tuşuyla Açıp Kapattım Uçak Modu Kapalı Telefonu Kapatıp Açım Yeniden Başlatma Denemelerim Ve APN Denemeleri Yaptım Vodafone Arayıp Bunun Düzeltilmesini İstedim Kapatın 10 Dakika Sonra Düzelmiş Olucak Dedi Ve Hala Durum Aynı Buna Bir Açıklık Getirilmesini İstiyorum Çeşitli Kaynaklarla Çok Araştırma Yaptım Ve Hepsi LTE Only Seçeneği Ama Buda Bir İşe Yaramıyor Ve Telefonun Orjinal Ayarlarını Bozuyor Ben Bunu Denemedim İnternette Çok Mağdur Var Yardımcı Olunursa Herkese Çare Olunur Teşekkür Ederim Saygılarla Önder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar Benim Telefon Yurt İçi Orjinal (M2010J19SG) REDMİ 9T 4 GB RAM 64 GB Hafıza (Mavi) Kutulu Almıştım İmei Sorgulamasını Düzenli Olarak Yaparım Her Zaman 3 Ay Da Bir Hiçbir Sıkıntı Yok Klonlanma Çalınma Sürekli Telefon Kontrolü Yaparım

SORUN: Telefonumun Şebekesi Çekmiyor Uçak Modu Açıkmış Gibi Davranıyor Ama Kapalı WİFİ Kullanılabiliyor Ama Şebeke Hiç Göstermiyor Arama Denediğimde İse Bana Uçak Modunu Kapat Veya Kablosuz Ağa Bağlan Hatası Veriyor.

TEST: Farklı Operatör Tekli Çiftli Halinde SIM Kartı Takarak Denedim Uçak Modunu Güç Tuşuyla Açıp Kapattım Uçak Modu Kapalı Telefonu Kapatıp Açım Yeniden Başlatma Denemelerim Ve APN Denemeleri Yaptım Vodafone Arayıp Bunun Düzeltilmesini İstedim Kapatın 10 Dakika Sonra Düzelmiş Olucak Dedi Ve Hala Durum Aynı Buna Bir Açıklık Getirilmesini İstiyorum Çeşitli Kaynaklarla Çok Araştırma Yaptım Ve Hepsi LTE Only Seçeneği Ama Buda Bir İşe Yaramıyor Ve Telefonun Orjinal Ayarlarını Bozuyor Ben Bunu Denemedim İnternette Çok Mağdur Var Yardımcı Olunursa Herkese Çare Olunur Teşekkür Ederim Saygılarla Önder.
H.kadioglu Hocam Çok İsminizi Duydum Birde Sizden Duymak İsterim

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sıfırlayın düzelmez ise donanımsal arızadır. Tamire gösterin

Oyla:

Sulies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Önder
Cihazım
M2010J19SG
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H.kadioglu Hocam Peki Sıfırlama Yapmadan Önce Tamamen Telefonumuzu Yedekleyebiliceğimiz Bir Özellik Mevcutmu Yani Sıfırladıktan Sonra Geri Yükle İşlemi Yaptığımızda Uygulama Hesap Ayarlar Ve Yapılandırma Gibi İşlemleri Tekrar Aktarabilirmiyiz Şuanda Bulunduğum İldeki En İyi Şebeke İle Sorunları Çözen Tamirciye Verdim Akşam 18.00 Gibi Tekrar Yazarım Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt