Yardım Uçak modunda kaybedilen telefona nasıl ulaşılır? yada kilitlenebilir mi?

Neyzen_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi note 3 custom rom
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar eşim uçak yolculuğu sırasında uçak moduna aldığı telefonu havaalıından kaybetti ya da çaldırdı. telefonumu bul özelliği malesef uçak modundan dolayı telefonla iletişim kuramıyor. bunun bir yolu yöntemi var mı? ya da telefonu kilitlemek için napmak lazım?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
arkadaşlar eşim uçak yolculuğu sırasında uçak moduna aldığı telefonu havaalıından kaybetti ya da çaldırdı. telefonumu bul özelliği malesef uçak modundan dolayı telefonla iletişim kuramıyor. bunun bir yolu yöntemi var mı? ya da telefonu kilitlemek için napmak lazım?

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Cihaz ekranında şifreniz varmıydı? İkinci sorum cihazda mi cloud açıkmıydı?

Uçak moduna malesef uzaktan erişim sağlayamazsınız. Lakin cihazı biri açarsa ve internete girerse bu mümkün. Eğer ekranda şifre varsa cihazı zaten kullanamaz, anca sıfırlar. Eğer sıfırlarsa mi cloudda açıksa cihaz kendini kilitler. Hatta yeni cihazlarda google güvenceside var. En son kurulan google play maili girilmezse cihazı kullanmanıza izin vermiyor. Mi note 3 için varmı bilemiyorum.

Yapabileceğiniz iki şey, hava limanı yetkililerini ve cihazı bul özelliğinizi arada bir kontrol etmek.

Tekrar geçmiş olsun

Oyla:
Üst Alt