Yardım ubuntu touch.

aekeles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi4c
Konular
2
mi4c kullanıcısıyım androidde biraz problemlerim var ve yerli yersiz reklam açılıyor telefondan. ubuntu touch kurmayı düşünüyorum deneyen yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilir mi?

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Mi4c'ye Ubuntu Touch var mı bilmiyorum. Netten biraz baktım bulamadım. Ubuntu Touch emekleme aşamasında bir mobil sistem ve stabil olarak çalışmayacaktır. Hatta bazı telefonda temel özellikler (şebeke, wifi gibi) bile çalışmıyor. Uygulama bulmakta sorun yaşarsın. Ubuntu'yu bilgisayarda kullanıyorum ve destekliyorum. Ama mobil sistemin gelişmesi gerekiyor.

Reklamlar için önerim telefonu root yapıp AdAway kurmak. Tabi root hakkında bilgin yoksa dikkatli ol.

Oyla:

aekeles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi4c
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ubuntu touchta stabiite sorunu varmış. ve reklamları kapattım "notu" adlı bir programdan kaynaklanıyormuş. mi arayüzünün birparçası kaldıramıyoruz ama devredışı bıraktım. şimdilik böyle devam etmeyi düşünüyorum. root konusunda biraz araştırıp bilgi sahibi olmadan denemesem daha iyi, teşekkürler.

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Heh yine olay döndü dolaştı root atmaya geldi haha--
Sisteme müdahale edilmesi gereken durumlarda root şarttır.

evet ubuntu touchta stabiite sorunu varmış. ve reklamları kapattım "notu" adlı bir programdan kaynaklanıyormuş. mi arayüzünün birparçası kaldıramıyoruz ama devredışı bıraktım. şimdilik böyle devam etmeyi düşünüyorum. root konusunda biraz araştırıp bilgi sahibi olmadan denemesem daha iyi, teşekkürler.

Reklamlardan kastınızın uygulama içinde çıkan reklamlar olduğunu düşündüm o yüzden root önerdim.

Redmi Note 3 cihazımdan gönderildi

Oyla:

aekeles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi4c
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkur ederim. bir uygulamadan kaynaklanıyordu ama kendiliğinden acilan bir uygulama, ornegin telefon rehberinde kisi ararken o uygulama kafasina gore acilip tamsayfa reklam cikariyor. trojen yemis windows gibi.

Oyla:
Üst Alt