Çözüldü Uayndirmak icin kaldır secenegi calışmıyor.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 3 aydir poco x3 gt kullaniyorum. Telefondan cok memnunum. Bu zamana kadar bir sorunum olmadi hic. Ama şoyle bir sorunum var; uyandirmak icin kaldir secenegi kapalı olmasına ragmene, telefonu kaldirinca isigi yaniyor. Bunu bi turlu halledemedim. Ayni sorunu yasayan var mi? Ya da aklina bi cozum onerisi gelen? Teşekkürler simdiden.

ilkerburak546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdurrahman
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Buradan Ayarlar uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi hocam.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ilkerburak546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdurrahman
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Hocam daha önce farklı cihazlarda aynı sorunu yaşayanlar şöyle çözmüşler:
"Cihaza hardreset yapıp Google yedeğini indirmeden kurulum yapınca düzeliyormuş."

Sizin cihazınız da bootloader kilidi açıksa temiz kurulum yapıp sorunu çözebilir siniz. Ben de aynı cihazı kullanıyorum garantili olmasına rağmen Endonezya romu kurdum gayet stabil ve kullanışlı.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Hocam daha önce farklı cihazlarda aynı sorunu yaşayanlar şöyle çözmüşler:
"Cihaza hardreset yapıp Google yedeğini indirmeden kurulum yapınca düzeliyormuş."

Sizin cihazınız da bootloader kilidi açıksa temiz kurulum yapıp sorunu çözebilir siniz. Ben de aynı cihazı kullanıyorum garantili olmasına rağmen Endonezya romu kurdum gayet stabil ve kullanışlı.
Urun tr cihazı, bootloader kilitli. Sıfırlamayla falan ugrasmak istemiyorum hic. Cihazın stabilitesinden memnunum. Basit baska bi ayarı varsa yapmak istedim, yoksa sıfırlayacak kadar bir problem degil benim icin. Sağ olun yine de.

ErenEksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
8
Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 3 aydir poco x3 gt kullaniyorum. Telefondan cok memnunum. Bu zamana kadar bir sorunum olmadi hic. Ama şoyle bir sorunum var; uyandirmak icin kaldir secenegi kapalı olmasına ragmene, telefonu kaldirinca isigi yaniyor. Bunu bi turlu halledemedim. Ayni sorunu yasayan var mi? Ya da aklina bi cozum onerisi gelen? Teşekkürler simdiden.
Merhaba Türkiye romdaki buglardan birisi. Farklı bir cihazdan geçiş yaptıysanız ve cihaz ayarlarınızı google gibi uygulamalar ile senkronize ettiyseniz böyle bir bug oluyor.
Çözüm: Cihazı sıfırlayın ama google yedeklerini indirmeyin.

Ya da en iyi çözüm: Türkiye romdan en kısa zamanda ayrılın. Garantiniz bittiği zaman ayrılmanız önerimdir gerçekten sorunlu bir rom.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Merhaba Türkiye romdaki buglardan birisi. Farklı bir cihazdan geçiş yaptıysanız ve cihaz ayarlarınızı google gibi uygulamalar ile senkronize ettiyseniz böyle bir bug oluyor.
Çözüm: Cihazı sıfırlayın ama google yedeklerini indirmeyin.

Ya da en iyi çözüm: Türkiye romdan en kısa zamanda ayrılın. Garantiniz bittiği zaman ayrılmanız önerimdir gerçekten sorunlu bir rom.
Degerli yorumlariniz icin teşekkür ederim arkadaslar. Bi ara sifirlama yaptigim zaman yedegi yuklemeden yuklemeden denerim.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Dün gece canım sıkıldi, fabrika ayarlarina dondum. Dediginiz gibi google yedegini yuklemedim, ayar düzeldi arkadaşlar. Teşekkür ediyorum herkese.

Üst Alt