Çözüldü typc c üzerinden hdmi desteği

erdemtrn1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erdem
Cihazım
red mi note8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
Red Mi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam iyi günler. Red mi note 8 pro kullanıcısı olarak Mi ailesine kısa süre önce katıldım. Ancak Type C üzerinden Hdmi bağlantı yapamıyorum. Daha önce Amiral telefonlarda kullandığım ekipmanlarım çalışmıyor. Deneme amaçlı yan sanayi bir ürün aldım Typc C çoklayıcı ve sonra Orjinal ürünü fark ettim. 2 sorum var;
1. Red mi note 8 pro da Type C üzerinden Hdmi desteği alabiliyor muyuz?
2. Orjinal aparatı temin edersem Type C çoklayıp aynı anda Usb, Hdmi ve Sarj desteği alabilir miyim.

Hazır dikkatinizi almışken genel kullanıcılara yönelik bir yönlendirme de olacağını düşündüğüm için; Çoklayıcı aparatın:
- Sarj desteği (hızlı sarjı destekliyor mu) tam olarak
- Usb port 3.0,3.1 kaç olduğu
- Hdmi aktarım süresinde gecikme olup olmadığını da açarsanız çoook mutlu oluruz.

Keyfli forumlar.

erdemtrn1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erdem
Cihazım
red mi note8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel.! Ne zaman cevaplamayı düşüyorsunuz?

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bu type-c hdmi konusu çok açıldı. Forumda araştırırsanız bulursunuz. Genelin özeti Xiaomi'nin cihazları uygun fiyata üretmek için belli sertifikaları almadığı ve bundan dolayı dönüştürücü ile hdmi görüntüsü alınamadığı.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Güncel.! Ne zaman cevaplamayı düşüyorsunuz?
Güzel bir soru sormuşsunuz. İyide hazırlanmışsınız fakat neden sorununuzu bu düzeye taşıdınız. Buradaki insanların bir çoğu sizin gibi kullanıcı. Yetkili veya servis elemanı değil. Aynen sizin yaptığınız gibi deneyerek öğreniyor ve bu öğrendiklerini başkalarıyla paylaşıyor. Bu yüzden samimiyetsiz bir soruya dönüşmüş.

Gelelim ilk sorunuza USB üzerinden HDMI bağlantısı bu cihazda desteklenmiyor. Farklı uygulamalar ile deneyen arkadaşlar oldu fakat sonuç alınamadı. Görüntü aktarımı olarak kablosuz kullanmak zorundasınız. İyi günler.

Oyla:
Üst Alt