Yardım Tws kulaklık ses ayarı

NightFleqS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui EEA 13.0.8
Telefon Modeli
Redmi Note 11S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba soundpeats marka tws kulaklığım var. Poco x3 nfc telefonumda miui 12 android 11 yüklü iken kulaklıktan ses açıp kısıtığımda telefonun medya sesini ayarlayabiliyordum. Şu an Redmi note 11S miui 13 android 11 kullanıyorum fakat kulaklıktan ses ayarı yaptığımda kulaklığın sanki kendi amfisi varmış gibi kulaklıktan ses açıp kısıyor. başına gelen ya da önerisi olan var mı? Teşekkürler

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba soundpeats marka tws kulaklığım var. Poco x3 nfc telefonumda miui 12 android 11 yüklü iken kulaklıktan ses açıp kısıtığımda telefonun medya sesini ayarlayabiliyordum. Şu an Redmi note 11S miui 13 android 11 kullanıyorum fakat kulaklıktan ses ayarı yaptığımda kulaklığın sanki kendi amfisi varmış gibi kulaklıktan ses açıp kısıyor. başına gelen ya da önerisi olan var mı? Teşekkürler
Bluetooth ayarlarını açın, bağlı olan kulaklığın yan tarafındaki ufak oka tıklayın ve mutlak ses seçeneğini kapatın. Bu, cihaz ses tuşlarıyla, kulaklık ses tuşlarının ayrı ayrı ayarlanmasını sağlar. Bahsettiğiniz şey buysa tabii ki.

Oyla:

NightFleqS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth ayarlarını açın, bağlı olan kulaklığın yan tarafındaki ufak oka tıklayın ve mutlak ses seçeneğini kapatın. Bu, cihaz ses tuşlarıyla, kulaklık ses tuşlarının ayrı ayrı ayarlanmasını sağlar. Bahsettiğiniz şey buysa tabii ki.
Tarif ettiğiniz yerde böyle bir seçenek bulamadım. geliştirici seçeneklerinden buldum fakat değiştirmeme rağmen işe yaramadı. zaten kapalı konumdaymış

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Tarif ettiğiniz yerde böyle bir seçenek bulamadım. geliştirici seçeneklerinden buldum fakat değiştirmeme rağmen işe yaramadı. zaten kapalı konumdaymış
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Özelliğin olmaması ya kulaklığınızın desteklememesinden yada romun desteklememesinden kaynaklıdır. Geliştirici seçeneklerinde bu özelliği açıp kapatsanız da çalışmaz. Bunun sebebi de rom üreticisinin bu özelliği ekleyip eklemediğiyle alakalıdır. Bazı özellikler de kulaklığınız verdiği desteğe bağlıdır.

Oyla:
Üst Alt