Klon imei uçurur mu arkaşlar, imeisi klon olup twrpden Format atan var mı?
ulemafa Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Poco X3 Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 12 Ağustos 2019 Konular 34 Mesajlar 120 Tepkime puanı 79 Puanları 28 18 Ağustos 2019 #1 Klon imei uçurur mu arkaşlar, imeisi klon olup twrpden Format atan var mı?
Amed Freedom Of Thought Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hakan Cihazım İphone X- Mi 6 Meslek Muimi Konum Ankara-mersin-Amed Katılım 16 Ocak 2019 Konular 18 Mesajlar 1.351 Çözümler 2 Tepkime puanı 969 Puanları 128 18 Ağustos 2019 #2 ulemafa' Alıntı: Klon imei uçurur mu arkaşlar, imeisi klon olup twrpden Format atan var mı? Genişletmek için tıkla ... Twrp ile imei uçmaz. Mi recovery yada ayarlardan fabrika ayarlarına dönmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız.
ulemafa' Alıntı: Klon imei uçurur mu arkaşlar, imeisi klon olup twrpden Format atan var mı? Genişletmek için tıkla ... Twrp ile imei uçmaz. Mi recovery yada ayarlardan fabrika ayarlarına dönmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız.
ulemafa Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Poco X3 Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 12 Ağustos 2019 Konular 34 Mesajlar 120 Tepkime puanı 79 Puanları 28 18 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Amed' Alıntı: Twrp ile imei uçmaz. Mi recovery yada ayarlardan fabrika ayarlarına dönmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
Amed' Alıntı: Twrp ile imei uçmaz. Mi recovery yada ayarlardan fabrika ayarlarına dönmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
Amed Freedom Of Thought Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hakan Cihazım İphone X- Mi 6 Meslek Muimi Konum Ankara-mersin-Amed Katılım 16 Ocak 2019 Konular 18 Mesajlar 1.351 Çözümler 2 Tepkime puanı 969 Puanları 128 18 Ağustos 2019 #4 ulemafa' Alıntı: Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.