Soru TWRP'de şarj yüzdesi az gözüküyor

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12 EU Beta 20.4.30
Telefon Modeli
Mix2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar normalde şarjım %93 seviyesinde iken TWRP'ye girdiğimde %82 gözüküyor. Rootladım telefonu o yüzden yeniden başlatmak zorunda kaldım. Şuan ise %85. Telefon Mix2 alalı 2 yıl oldu herhangi bir batarya değişimi veya kalibrasyonu olmadı. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar normalde şarjım %93 seviyesinde iken TWRP'ye girdiğimde %82 gözüküyor. Rootladım telefonu o yüzden yeniden başlatmak zorunda kaldım. Şuan ise %85. Telefon Mix2 alalı 2 yıl oldu herhangi bir batarya değişimi veya kalibrasyonu olmadı. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?
Sorun olduğunu sanmıyorum çünkü twrp telefonu sarja koyuyorum ama hiçbir ilerleme olmuyor twrp tekrar açınca şarj yükselmiş oluyor

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olduğunu sanmıyorum çünkü twrp telefonu sarja koyuyorum ama hiçbir ilerleme olmuyor twrp tekrar açınca şarj yükselmiş oluyor
Aynen aynısı bende oluyor. TWRP'yi kurduğum her cihazda bunu fark ettim. Bataryanın orijinalini bulabilsem keşke.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Aynen aynısı bende oluyor. TWRP'yi kurduğum her cihazda bunu fark ettim. Bataryanın orijinalini bulabilsem keşke.
Bu durum twrp alakalı bataryayla değil hocam twrpyi acinca sarjim düşmüş olmuyor bende

Oyla:
Üst Alt