Yardım Twrp'de kaldım, telefonda herşeyim silinmiş, kuracağım rom'da silindi acemiliğimden fazla fazla silmişim,bilgisayar desteği mi lazımdır!

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stabil 12.5 'di, lakin silindi herşey..
Telefon Modeli
Mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba bu işlerde yeniyim fazlasıyla, arkadaşım vasıtasıyla yüklemiştim romları, kendi başıma fazladan silmişim twrpde fazla fazla linkleri işaretleyerek, rom'da silinmiş, kaldım twrp'de... Telefonu kullanamıyorum, bilgisayar desteği mi lazımdır, Endonezya global rom yüklemek istiyorum, google arama mesajlaşma olmayan, mi 10t pro ya uygun batarya ve kamerayı önemsediğimden dolayı uygun rom endonezya Global rom. Twrpden romu nasıl yükleyeceğim, içerisinde birşey kalmadı hafızada acemiliğimden dolayı, telefonu kullanamıyorum, yardım edebilir misiniz? İzleyeceğim adımlarla beraber, şimdiden çok teşekkür ediyorum size, iyi forumlar..

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bilgisayar desteği ile telefonun içine Endonezya Global Rom dosyasını atıp TWRP ile flashlayabilirsiniz.Ya da Fastboot Moda alıp MiFlashTool ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Oyla:

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
Hocam merhaba, bilgisayardan istediğiniz romu indirerek
Video ile sorunsuz rom kurabilirsiniz.

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba, bilgisayardan istediğiniz romu indirerek
Video ile sorunsuz rom kurabilirsiniz.
Makbule geçti hocam, teşekkürlerimi arz ederim..

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bilgisayar desteği ile telefonun içine Endonezya Global Rom dosyasını atıp TWRP ile flashlayabilirsiniz.Ya da Fastboot Moda alıp MiFlashTool ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Flashlama derken tlf orjinal kablosu ile bilgisayara indirdiğim rom'u nasıl telefona yükleyeceğim, dosyayı nereye atacağım ve birde Fastboot Moda alıp kablo ile bilgisayar arası MiFlashTool dediniz, temiz kurulum yapmak daha iyi olur zannımca, ne yapmam gerektiğini yazma şansınız varsa sevinirim, dediğim gibi yabancıyım bu işlemlere, artı olarak sorun olabilecek birşey var ise önceden demek istediğiniz, söylemenizi isteyeceğim, bu fakiri aydınlatırmısınız birazfacepalm~~

Oyla:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Flashlama derken tlf orjinal kablosu ile bilgisayara indirdiğim rom'u nasıl telefona yükleyeceğim, dosyayı nereye atacağım ve birde Fastboot Moda alıp kablo ile bilgisayar arası MiFlashTool dediniz, temiz kurulum yapmak daha iyi olur zannımca, ne yapmam gerektiğini yazma şansınız varsa sevinirim, dediğim gibi yabancıyım bu işlemlere, artı olarak sorun olabilecek birşey var ise önceden demek istediğiniz, söylemenizi isteyeceğim, bu fakiri aydınlatırmısınız birazfacepalm~~
TWRP ile rom yüklemek için .zip uzantılı rom dosyanızı telefonunuzda ana dizine atın(nereye attığınız farketmez twrp üzerinden seçebilirsiniz).TWRP de Install bölümünden attığınız dosyayı bulup seçin.Kaydırarak romu yükleme işlemini başlatın(Konu : Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video) ).İlk başlatma uzun sürebilir.MiFlashTool ile temiz kurulum yapmak isterseniz: Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu

Edit: MiFlashTool ile yapılan işlemlerde Bootloader kilidinizi kapatmamanızı öneririm.

Son düzenleme:
Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
TWRP ile rom yüklemek için .zip uzantılı rom dosyanızı telefonunuzda ana dizine atın(nereye attığınız farketmez twrp üzerinden seçebilirsiniz).TWRP de Install bölümünden attığınız dosyayı bulup seçin.Kaydırarak romu yükleme işlemini başlatın(Konu : Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video) ).İlk başlatma uzun sürebilir.MiFlashTool ile temiz kurulum yapmak isterseniz: Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu

Edit: MiFlashTool ile yapılan işlemlerde Bootloader kilidinizi kapatmamanızı öneririm.
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz, telefonu açarken yukarıda kilit açık ibaresi var, fastboot yapabilirim yani... clap~~

Oyla:
Üst Alt