Çözüldü Twrp'de data yada odm seçemiyorum

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Merhaba arkadaşlar, greesahn romu kurdum bugün magisk içinden kaldır dedim ve telefon bootloop oldu sonrasında twrp den yapmaya çalıştım başta bilgisayar görmedi cihazı sonra görmesini saüladım ama bu sefer de orangefox ta internal storage ve twrp de odm yani dahili hafızayı seçemiyorum. Cihaza format data bile yapsam bir işe yaramıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarda bu şekilde çıkıyor ama herhangi bir dosya atamıyorum içine

Ve twrp de herhangi bir info ekranında depolama aygıtı bulunamadı hatası veriyor anlamadım

Ekli dosyalar

• aaaaa.png
    aaaaa.png
    369 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Merhaba arkadaşlar, greesahn romu kurdum bugün magisk içinden kaldır dedim ve telefon bootloop oldu sonrasında twrp den yapmaya çalıştım başta bilgisayar görmedi cihazı sonra görmesini saüladım ama bu sefer de orangefox ta internal storage ve twrp de odm yani dahili hafızayı seçemiyorum. Cihaza format data bile yapsam bir işe yaramıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Bilgisayarda bu şekilde çıkıyor ama herhangi bir dosya atamıyorum içine

Ve twrp de herhangi bir info ekranında depolama aygıtı bulunamadı hatası veriyor anlamadım
hocam orangefox üzerinden herhangi bir yedek alıp reboot recovery seçeneğini dener misiniz

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam orangefox üzerinden herhangi bir yedek alıp reboot recovery seçeneğini dener misiniz
Hocam aldı yedeği sonra restart recovery yapınca düzeldi gördü peki bootloop olmaması için ne yapmam gerek magisk flashlasam kurtarır mı cihaz açılsa bi

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Hocam aldı yedeği sonra restart recovery yapınca düzeldi gördü peki bootloop olmaması için ne yapmam gerek magisk flashlasam kurtarır mı cihaz açılsa bi
hocam magisk üzerinden kaldır derseniz yüksek ihtimalle bootloopa düşer deneyimlemiştim. Rom dosyasını atın flaşlama işlemi bittikten sonra format data reboot system yapın

yedeklerinizi alıp bilgisayara atın

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunun çözümü oldu kusura bakmayın geç dönüş yaptım. Çözüldü olarak kaydedebilir miyiz? Meraklı arkadaşlar yaparsa görsünler en azından

Üst Alt