- Adım
- orta
- Cihazım
- xiaomi 13
- Konular
- 12
xiaomi 13 twrp atınca cihaz fastboot ekranında kalıyor açılmıyor neden olabilir
Vbmeta flashlamayi deneyin hocam twrpden sonraxiaomi 13 twrp atınca cihaz fastboot ekranında kalıyor açılmıyor neden olabilir
Hocam recoveryi boot menüsüne atıyorsunuz degilmiMi 13.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Açılırken bu yazılar geliyor stock recovery 5.0 çince telefonun çalışmasında sıkıntı yok aslında ama bu yazıları ve stock recovery 5.0 eski haline nasıl geri gelir onu yapmak istiyorum
Şuan işteyim akşam eve geçince bi deneyeyimVbmeta flashlamayi deneyin hocam twrpden sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam recoveryi boot menüsüne atıyorsunuz degilmi
5 yada 6 defa denedim bende telefon fasboot ta kaldı ama sorun benim telefondaRehber - Xiaomi 13 (Fuxi) Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı
Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracı, Xiaomi telefonlarının birçok modelinde kullanılan bir araçtır ve özellikle TWRP recovery yüklemek için tasarlanmıştır. Aşağıdaki adımları takip ederek Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını kullanabilirsiniz: İlk olarak, Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını...forum.miuiturkiye.net
şu twrp sorunsuzdur bende kullanıyorum
5 yada 6 defa denedim bende telefon fasboot ta kaldı ama sorun benim telefonda
şuan mi flash ile taiwan rom yükledim stock recovery çince oldu geri başa döndü gene
Hocam merhabalar aynı sıkıntı bendede var bir türlü twrp yükleyemedim minimal adb den yüklerkenTeam göndersene özelden deneylim bi