Soru Twrp yükleyince ota dan guncelleme gelmemesi

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
Twrp yi kaldırıp bu durumu eski haline çevirmek mümkün müdür? Bootloader kilidi kapatılıyor twrp yi silmek mümkün mü peki?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
"Bootloader kilidi kapatılıyor" cümlesini daha anlaşılır yazabilir misiniz hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Bootloader kilidi kapatılıyor" cümlesini daha anlaşılır yazabilir misiniz hocam?

Nasıl yani?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Nasıl yani?

Bootloader kilidi kapatılıyor ile başlayan cümlenizi bir kez daha okuyup daha anlaşılır yazmanızı rica ediyorum.

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Twrp yi kaldırıp bu durumu eski haline çevirmek mümkün müdür? Bootloader kilidi kapatılıyor twrp yi silmek mümkün mü peki?

Kilidin açık kalması her zaman için yararıniza olur. Buna rağmen kapatmak isterseniz miflash ile rom atarken ''Clenn all and lock'' seçeneğini seçmeniz gerekir veya ''fastboot oem lock'' komutu ile kapatabilirsiniz.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle TWRP yüklemiş olmanız OTA güncellemelerine engel değildir. Normal şartlarda güncellemelerde OTA üzerinden incremental Rom pack adı verilen küçük boyutlu dosyalar gönderilir ancak TWRP yüklenmesi gibi sistemsel bir değişiklik yapıldığında bu küçük boyutlu dosyaları değil full romu indirmeniz gerekir. İndirilen bu dosya yüklenmiyorsa kullandığınız TWRP sorunludur. Kendi adıma her zaman için @codered üstadımız tarafından hazırlanan TWRP sürümlerini kullanıyorum ve her hangi bir sorun yaşamıyorum.

Bootloader kilidi kapatılıyor cümlenizi ben de anlayamadım ancak TWRP silmek için orijinal recovery dosyasını aynı şekilde yüklemeniz yeterli olacaktır.

Oyla:

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
Öncelikle TWRP yüklemiş olmanız OTA güncellemelerine engel değildir. Normal şartlarda güncellemelerde OTA üzerinden incremental Rom pack adı verilen küçük boyutlu dosyalar gönderilir ancak TWRP yüklenmesi gibi sistemsel bir değişiklik yapıldığında bu küçük boyutlu dosyaları değil full romu indirmeniz gerekir. İndirilen bu dosya yüklenmiyorsa kullandığınız TWRP sorunludur. Kendi adıma her zaman için @codered üstadımız tarafından hazırlanan TWRP sürümlerini kullanıyorum ve her hangi bir sorun yaşamıyorum.

Bootloader kilidi kapatılıyor cümlenizi ben de anlayamadım ancak TWRP silmek için orijinal recovery dosyasını aynı şekilde yüklemeniz yeterli olacaktır.
Hocam bootloader kilidinin bi komutla kapatıldığını görmüştüm oem-unlock felan gibi birşeydi bilgi hatalıysa affola. Yanlış biliyor olmam olası. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sağolun

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bootloader kilidinin bi komutla kapatıldığını görmüştüm oem-unlock felan gibi birşeydi bilgi hatalıysa affola. Yanlış biliyor olmam olası. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sağolun

İlk cümlenizi yeni anladım kusuruma bakmayın arada virgül varmış hocam. :) Haklısınız normal şartlarda fastboot üzerinden komutla bootloader kilidi kapatılabiliyor ancak pek tavsiye etmiyoruz bu işlem bazen sorun çıkartabiliyor.

Oyla:

herdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi6
Konular
7
İlk cümlenizi yeni anladım kusuruma bakmayın arada virgül varmış hocam. :) Haklısınız normal şartlarda fastboot üzerinden komutla bootloader kilidi kapatılabiliyor ancak pek tavsiye etmiyoruz bu işlem bazen sorun çıkartabiliyor.
Telefonun loopa girmesi gıbı mı yoksa brıck mı oluyor?

Oyla:
Üst Alt