M mamix74 Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Aralık 2014 Konular 3 Mesajlar 56 Tepkime puanı 2 Puanları 8 8 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar redmi nötr 3 pro modeline twrp yükleme işlemini detaylı anlatabilecek biri varmi yardımcı olursa sevinirim...
Arkadaşlar redmi nötr 3 pro modeline twrp yükleme işlemini detaylı anlatabilecek biri varmi yardımcı olursa sevinirim...
ByKatre Kafasına Göre.. Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Mi9 SE Konum İstanbul Katılım 9 Ocak 2015 Konular 72 Mesajlar 2.302 Tepkime puanı 457 Puanları 148 8 Ağustos 2016 #2 Önce bootloaderi açmanız lazım. Daha sonra fastboot üzerinden ADB arayüzü ile "fastboot flash recovery **** .img" komutu ile TWRP yüklemiş olursunuz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Önce bootloaderi açmanız lazım. Daha sonra fastboot üzerinden ADB arayüzü ile "fastboot flash recovery **** .img" komutu ile TWRP yüklemiş olursunuz.
M mamix74 Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Aralık 2014 Konular 3 Mesajlar 56 Tepkime puanı 2 Puanları 8 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bootloader açık diğer dedoginide yapıyorum fakat storage bilmem birşeyler yazıyı rakamlar filan ama yuklenmiyo Oyla: Oyla 0 Downvote
Bootloader açık diğer dedoginide yapıyorum fakat storage bilmem birşeyler yazıyı rakamlar filan ama yuklenmiyo
M mamix74 Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Aralık 2014 Konular 3 Mesajlar 56 Tepkime puanı 2 Puanları 8 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Yalniz indirdogim twrp dosyasını gerekli kladore çıkarttığımız zaman .IMG uzantılı olmuyor bundan kaynaklı olabilirmiş...alternatif twrp dosyası varmı benim dendigim alma olani Oyla: Oyla 0 Downvote
Yalniz indirdogim twrp dosyasını gerekli kladore çıkarttığımız zaman .IMG uzantılı olmuyor bundan kaynaklı olabilirmiş...alternatif twrp dosyası varmı benim dendigim alma olani
M mamix74 Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Aralık 2014 Konular 3 Mesajlar 56 Tepkime puanı 2 Puanları 8 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Offff bu klavye ile hep yanlış yazıyorum xperia klavye bile yüklenmiyor rn2 ye yukleniyordu Oyla: Oyla 0 Downvote
ByKatre Kafasına Göre.. Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Mi9 SE Konum İstanbul Katılım 9 Ocak 2015 Konular 72 Mesajlar 2.302 Tepkime puanı 457 Puanları 148 9 Ağustos 2016 #6 TWRP üzerinden yükleniyor olması lazım. Lollipop uyumlu modu bulup yükleyin. Oyla: Oyla 0 Downvote