Yardım Twrp Yüklerken fastboot: error: Command failed hatası

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.3 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi Redmi 9t cihazıma twrp ve root işlemleri yapmak istedim ama son aşamaya gelip "fastboot boot recovery.img" komutunu girdiğimde "fastboot: error: Command failed" hatası alıyorum ve telefon twrp modda başlamıyor. Lütfen yardımcı olun.

Farklı kablo ve usb portlarında denedim fakat sonuç değişmedi.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Xiaomi Redmi 9t cihazıma twrp ve root işlemleri yapmak istedim ama son aşamaya gelip "fastboot boot recovery.img" komutunu girdiğimde "fastboot: error: Command failed" hatası alıyorum ve telefon twrp modda başlamıyor. Lütfen yardımcı olun.

Twrp den Yükledikten sonra vbmeta da yüklemeniz gerek yine de olmuyorsa twrp ve vbmeta yüklenişinden sonra bu verdiğiniz komut yani fastboot boot komutu yerine fastboot reboot recovery komutunu verin

Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp den Yükledikten sonra vbmeta da yüklemeniz gerek yine de olmuyorsa twrp ve vbmeta yüklenişinden sonra bu verdiğiniz komut yani fastboot boot komutu yerine fastboot reboot recovery komutunu verin
Hocam bu işlemi ne zaman yapmam gerekiyor? Hatayı aldığım andan sonra cmd ekranını öylece bırakıp vbmeta yı yükleyip sonra da cmd ye "fastboot reboot recovery" komutunu mu girmem gerekiyor? Bir de ben rom yüklememeyeceğim yine de bu vbmeta yı yüklemem gerekir mi

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Hocam bu işlemi ne zaman yapmam gerekiyor? Hatayı aldığım andan sonra cmd ekranını öylece bırakıp vbmeta yı yükleyip sonra da cmd ye "fastboot reboot recovery" komutunu mu girmem gerekiyor? Bir de ben rom yüklememeyeceğim yine de bu vbmeta yı yüklemem gerekir mi
Twrp'yi yükleyin
Ardından şu konuda verilen komutla vbmeta yükleyin
Ardından fastboot reboot recovery komutuyla cihazı kurtarma kipinde başlatın
Vbmeta yüklemezseniz cihaz sadece bootloader'dan başlar bu yüzden yüklemeniz gerek

Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Twrp'yi yükleyin
Vbmeta yüklemezseniz cihaz sadece bootloader'dan başlar bu yüzden yüklemeniz gerek
Twrp ye girebildim ama bu seferde root atmak için gerekli magisk dosyası gözükmüyor. Dahili hafızadaki hiçbir şey gözükmüyor. (0 MB) yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp'yi yükleyin

xiaomi tools da redmi 9t ye uygun twrp olmadığı için bu konudaki twrp yi indirdim

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Twrp ye girebildim ama bu seferde root atmak için gerekli magisk dosyası gözükmüyor. Dahili hafızadaki hiçbir şey gözükmüyor. (0 MB) yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi tools da redmi 9t ye uygun twrp olmadığı için bu konudaki twrp yi indirdim
Ekran kilidini kaldırıp sonra twrp'ye yeniden başlatıp denediniz mi? Eğer düzelmediyse twrp log kısmında hataları kırmızı olarak yazıyordur

Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ekran kilidini kaldırıp sonra twrp'ye yeniden başlatıp denediniz mi? Eğer düzelmediyse twrp log kısmında hataları kırmızı olarak yazıyordur
Ekran kilidim yok zaten. Şuan twrp ekranından çıkamıyorum reboot system yapıyorum ama yine de telefon açılırken hep twrp de açılıyor, nasıl normal bir şekilde açacağım bu telefonu

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Ekran kilidim yok zaten. Şuan twrp ekranından çıkamıyorum reboot system yapıyorum ama yine de telefon açılırken hep twrp de açılıyor, nasıl normal bir şekilde açacağım bu telefonu
Bilgim yok maalwsf Magisk'i kaldırın yüklediyseniz

Oyla:

eyme1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
29
Tam araştırmadan bu işlere girerseniz sonunuz böyle olur. Eğer Magisk flashladiysaniz yeniden uninstaller flashlayin.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44

Cihaza flashlanan twrp adını recovery diye değiştirin sorunsuz açılır

Oyla:
Üst Alt