Yardım Twrp yükleme hakkında

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Arkadaşlar merhaba diğer konuda cevap alamadığım için bu başlığı açmak zorunda kaldım
Cihaz mi mix2s kilit yeni açıldı..twrp kurup eu rom yüklemek istedim..Ancak belirtilen uygulama ve anlatımlara rağmen twrp yukliyemiyorum.. bir çok siteden araştırma yapmama indirip kurup deneme rağmen yüklenmiyor..
Sorun şu! Komutlar la yüklüyor görünüyor boot edince recover ekrani yerine siyah bir ekran geliyor bir süre kalıp kendini normal açıyor cihaz
Teşekürler..

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Arkadaşlar merhaba diğer konuda cevap alamadığım için bu başlığı açmak zorunda kaldım
Cihaz mi mix2s kilit yeni açıldı..twrp kurup eu rom yüklemek istedim..Ancak belirtilen uygulama ve anlatımlara rağmen twrp yukliyemiyorum.. bir çok siteden araştırma yapmama indirip kurup deneme rağmen yüklenmiyor..
Sorun şu! Komutlar la yüklüyor görünüyor boot edince recover ekrani yerine siyah bir ekran geliyor bir süre kalıp kendini normal açıyor cihaz
Teşekürler..

merhaba TWRP resmi olarak henüz cihazınızı desteklemeiyor. bu nedenle yüklemeye çalıştığınız Twrp sürümü cihazınıza ait olan sürüm olmayabilir.

fakat geliştrici cihazınıza (mi mix2s) uygun twrp geliştirmiş bakıp inceleyip yükleme konusunda karar verebilirsiniz.

Kolay gelsin

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba TWRP resmi olarak henüz cihazınızı desteklemeiyor. bu nedenle yüklemeye çalıştığınız Twrp sürümü cihazınıza ait olan sürüm olmayabilir.

fakat geliştrici cihazınıza (mi mix2s) uygun twrp geliştirmiş bakıp inceleyip yükleme konusunda karar verebilirsiniz.

Kolay gelsin
Cevap için teşekkür ederim..o linkteki konuyuda incelemiş uygulamastım sonuç aynı tesekurler

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Twrp konusunda sorun yaşayanların hemen hepsi,
Fastboot flash recovery xxxxx.img
komutundan sonra
Fastboot boot xxxxx.img
Komutunu vererek telefonun bir kez Twrp ile açılmasını sağlayarak sorunlarının giderildiğini belirtmiştir.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
komutundan sonra
Fastboot boot xxxxx.img
Komutunu vererek telefonun bir kez Twrp ile açılmasını sağlayarak sorunlarının giderildiğini belirtmiştir.

O komutlar artık Matrix gibi oldu gözümün önünde :) 2 gün o komutlarla ugrasinca...onca denemenin arasında bir image dosyası çalıştı ancak rom yüklemedi hata vermişti...neyse sorunu çözmek zor görünüyor biraz beklemek lazım 370 saat nasılsa kilit için beklemistim..;) kısaca işim zor

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
O komutlar artık Matrix gibi oldu gözümün önünde :) 2 gün o komutlarla ugrasinca...onca denemenin arasında bir image dosyası çalıştı ancak rom yüklemedi hata vermişti...neyse sorunu çözmek zor görünüyor biraz beklemek lazım 370 saat nasılsa kilit için beklemistim..;) kısaca işim zor
Öncelikle Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor. Lütfen açık olup olmadığını kontrol ediniz.
Daha sonra ekran görüntüsü ile yaptığınız işlemleri bir gösterin lütfen.

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Kilit açık eminim..
İşlemleri doğru yaptığıma eminim çünkü uzun zamandır bu konularla ilgiliyim...pcde yüklendi görünüyor comutlardan sonra ..cihaz boot edecek vecoverde acicak diyor ..cihaz bott Edip twrp ekranina giriyor gibi yapıp girmiyor siyah ekranda bir süre kalıp yeniden başlatıyor cihazı normal boot Edip..e tabi tekrar recovere girdiğimde stock recoverde açıyor..

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
komutundan sonra
Fastboot boot xxxxx.img

Evet bu şekilde sorunu çözenler var

Oyla:
Üst Alt