Yardım TWRP yükledim cihazı twrp moduna atıyor

Fanetsa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
REDMİ NOT 8
Konular
3
Selamun aleyküm cihazım mi 10t arkadaşlar cihaza imei yüklemek için twrp yükledim fakat ondan sonra magisk yükledim olmadı cihazı sıfırladım şuan cihaz açılırken twrp moduna giriyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
SELAMUN ALEYKÜM CİHAZIM Mİ 10T ARKADAŞLAR CİHAZA İMEİ YÜKLEMEK İÇİN TWRP YÜKLEDİM FAKAT ONDAN SONRA MAGİSK YÜKLEDİM OLMADI CİHAZI SIFIRLADIM ŞUAN CİHAZ AÇILIRKEN TWRP MODUNA GİRİYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜRLER.
Merhaba; öncelikle Recovery - Xiaomi Mi 10T - Twrp 3.5.0_10-beta_1_whyle Tek Tuş Yükleme Aracı bu konudaki twrp yi yükleyin. Ardından standart rom kurma işlemlerini yapıp cihazı açın. Cihaz açıldıktan sonra sürümünü kurun tekrar cihazı açın. Cihaz normal açıldıktan sonra Magisk 23 versiyonunu kurabilirsiniz. Ben bu şekilde çözdüm rom açılmama ve magisk sorununu

Fanetsa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
REDMİ NOT 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba; öncelikle Recovery - Xiaomi Mi 10T - Twrp 3.5.0_10-beta_1_whyle Tek Tuş Yükleme Aracı bu konudaki twrp yi yükleyin. Ardından standart rom kurma işlemlerini yapıp cihazı açın. Cihaz açıldıktan sonra sürümünü kurun tekrar cihazı açın. Cihaz normal açıldıktan sonra Magisk 23 versiyonunu kurabilirsiniz. Ben bu şekilde çözdüm rom açılmama ve magisk sorununu
Hocam meraba dediğiniz twrp kurdum fakat rom dosyasını yüklediğimde tekrardan beni twrpe atıyor yüklediğim rom global rom MIUI 12 - Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rom yükledikten sonra format data yes yaptıktan sonra cihaz açıldı şuan.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Hocam meraba dediğiniz twrp kurdum fakat rom dosyasını yüklediğimde tekrardan beni twrpe atıyor yüklediğim rom global rom MIUI 12 - Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rom yükledikten sonra format data yes yaptıktan sonra cihaz açıldı şuan.
Format data zorunlu zaten hocam. İmei atıcam dediğiniz için onu biliyorsunuzdur diye yazmadım artık :)

Fanetsa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
REDMİ NOT 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tamam herşeyi anladım da bu memory 0 gözükme sorununu nasıl çözebilirim ben memory 0 gözüküyor içerisine dosya atamıyorum şuanda

Üst Alt