Soru Twrp yedek

• Konbuyu başlatan Mmseg
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 708

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik x2.2
Telefon Modeli
Redmi note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar ben masik x2.2 den havoc os2.1 e geçmek istiyorum. Ama biraz acemiyim. O yüzden bir sorun olursa diye telefonu yedekleyip bilgisayara atıcam. Ama yedek bölümünde hangilerini seçeceğimi bilmiyorum. System image vendor image vendor vs bunlar ne demek? Ve şuan çalışan sistemin yedeğini almak için hangilerini seçmem gerekiyor? Yani bu aldığım yedeği birdaha yüklediğim zaman telefon açılsın root, uygulamalarım fotoğraflarım vs bugün nasıl çalışıyorsa o yedeği yüklediğimde öyle çalışsın. Ama işte bunları yapmaya yer yeter mi bilmiyorum. 9gb boş alan var. Eğer yer yetmezse sadece telefonun açılması için hangilerini seçmem gerekiyor?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Öncelikle yedek için alttaki konuda yazdığıma bakabilirsiniz.
Diğer - Muhtelif yedekleme metodları

Havoc roma geçtiğinizde tekrar MIUI roma döneceğiniz zaman TWRP'den Format Data yapmanız gerekebilir. Bu işlemde tüm veriler silinir. TWRP yedeği fotoğraflarınız ve kişisel dosyalarınızı yedeklemeyeceği için PC'ye aktarmanız gerekir. TWRP'den almış olduğunuz yedeği de yanlışlıkla silinmemesi için dosyalardaki TWRP klasörünü tamamen PC'ye alıp daha sonra Restore yapacağınız zaman cihaza atın.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle yedek için alttaki konuda yazdığıma bakabilirsiniz.
Diğer - Muhtelif yedekleme metodları

Havoc roma geçtiğinizde tekrar MIUI roma döneceğiniz zaman TWRP'den Format Data yapmanız gerekebilir. Bu işlemde tüm veriler silinir. TWRP yedeği fotoğraflarınız ve kişisel dosyalarınızı yedeklemeyeceği için PC'ye aktarmanız gerekir. TWRP'den almış olduğunuz yedeği de yanlışlıkla silinmemesi için dosyalardaki TWRP klasörünü tamamen PC'ye alıp daha sonra Restore yapacağınız zaman cihaza atın.

Ben her zaman format data yapmayı planlıyorum. Sorunsuz ve temiz olması açısından.
Eğer TWRP onları yedeklemiyorsa data ne oluyor o zaman?
Sizin dediğiniz yöntemde geri yüklediğim zaman sıfır masik x2.2 yüklemiş gibi mi olacağım?

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
- Data, uygulama verilerinizi ve sistem ayarlarınızı kapsıyor. Kişisel verilerinizi yedeklemiyor.

- Bu yöntemle sıfırdan kurmuş olmayacaksınız yine o anki yedeği alacaksınız sonra format data yapmanız gerektiğinde herşey silineceğinden dolayı TWRP yedeğinizi Pcye aktarın dedim. TWRP'den tekrar bu yedekle restore yapınca yedek aldığınız son hale gelecek.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
- Data, uygulama verilerinizi ve sistem ayarlarınızı kapsıyor. Kişisel verilerinizi yedeklemiyor.

- Bu yöntemle sıfırdan kurmuş olmayacaksınız yine o anki yedeği alacaksınız sonra format data yapmanız gerektiğinde herşey silineceğinden dolayı TWRP yedeğinizi Pcye aktarın dedim. TWRP'den tekrar bu yedekle restore yapınca yedek aldığınız son hale gelecek.

Anladım hocam. O halde sizin dediğiniz gibi yedekleyip, kişisel verilerimi ve TWRP yedeğini bilgisayara atıp format data yapıp havoc osu kuruyorum. :) Beğenmezsem masike bu yedekten geri dönerim.

Yalnız anlamadığım nokta diğerlerinin ne olduğuwasntme~~

Oyla:
Üst Alt