Yardım TWRP yedek alırken sistem görünmüyor ?

cihan355

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Mühendis
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.8
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, TWRP ile sistem yedeği almak istiyorum fakat sistem haricinde her şey görünüyor. Satıcı imajı ile yedek alıp recovery yaptım bi ara satıcı imajına güvenip o da sistemi geri yüklemedi haliyle tekrardan stock rom kurmam gerekti. Kısacası; TWRP yedek alabileceğim seçenekler: modem, efs, satıcı imajı, sistem imajı vs.. ama sistem yok, sistem olmadan da bi işe yaramıyor biliyorsunuz. Farklı twrp sürümleri denedim yine aynı.. Şu an mevcut twrp sky hawk 2.2 , tek tuşla olan twrp 3.3.1.-10 vardı olmadı ondan önceki sürümü hatırlamıyorum... Geri dönüşlerinizi bekliyorum ???

Faruk_simsekk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk Şimşek
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, TWRP ile sistem yedeği almak istiyorum fakat sistem haricinde her şey görünüyor. Satıcı imajı ile yedek alıp recovery yaptım bi ara satıcı imajına güvenip o da sistemi geri yüklemedi haliyle tekrardan stock rom kurmam gerekti. Kısacası; TWRP yedek alabileceğim seçenekler: modem, efs, satıcı imajı, sistem imajı vs.. ama sistem yok, sistem olmadan da bi işe yaramıyor biliyorsunuz. Farklı twrp sürümleri denedim yine aynı.. Şu an mevcut twrp sky hawk 2.2 , tek tuşla olan twrp 3.3.1.-10 vardı olmadı ondan önceki sürümü hatırlamıyorum... Geri dönüşlerinizi bekliyorum ???
Aynı sorunu ben de K20 Pro ile yaşıyorum. Yüklü twrp 3.3.1-21 raphael özelleştirilmiş twrp. Yedekleme bölümünde sistem imajı var ama sistem seçeneği yok.

Oyla:

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
Aynı problem bende de var, maalesef sistem klasörü görünmüyor yardımcı olabilecek varmı? Rom eu 12.5 beta

Oyla:

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
Bu sorunu çözebilen olmadımı ya koca forumda üstadlar.

Oyla:
Üst Alt