Yardım Twrp Yedegim Siliniyir

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Herkese kolay gelsin. Son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Twrp yedeğimi SD karta alıyorum . Dosya yönetici de falan görüyorum . Ama belli bir zaman sonra almış olduğum yedek dosyası siliniyor . Ancak diğer SD karttaki hiç bir disya silinmiyor . Sadece aldığım yedek siliniyor. Dosya yönetici sen kotrok ettiğimde yedek dosyasında twrp 0 dosya olarak görünüyor .Sebep ne olabilir

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Herkese kolay gelsin. Son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Twrp yedeğimi SD karta alıyorum . Dosya yönetici de falan görüyorum . Ama belli bir zaman sonra almış olduğum yedek dosyası siliniyor . Ancak diğer SD karttaki hiç bir disya silinmiyor . Sadece aldığım yedek siliniyor. Dosya yönetici sen kotrok ettiğimde yedek dosyasında twrp 0 dosya olarak görünüyor .Sebep ne olabilir
Neden silindiğine dair fikrim yok fakat bilgisayara yada otg belleğe yedek almanızı tavsiye ederim daha güvenli olacaktır

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Güvenlik ugulamasından temizlik yapıncada yedek siliniyor bilginiz olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Telefonunuzdaki TEMIZLIK uygulaması otomatik olarak siliyordur. Ya da arada bir telefonda çalışma yaparak bildimi yapıyor, tarafınızca da silinmiş olabilir. (Şayet kontrol etmeden tümünü sildiriyorsanız)

Üst Alt