Yardım TWRP ya resetliyor

Sahibm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Wahebe
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Redmi 5 plus cihazımın bootloader kilidini açtım dedim root atayım tvrp kurayım kurdum sora üzerine magis ve lazy flasher cihazi yeniden başlatdım hep tvrp açılıyor dedim belki tvrp uyumsuzdur organefox kurdum cihazi yeniden başlatdım yine tvrp açıldı ancak ben organefox kurmuştum düşündüm magiskden her halde magiski kaldırdım olmadı supersu kurdum olmadı yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanirim cozdum bende vince degilmis meg7 la 1 saatdir ugrasoyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler meg7 icin twrp nereden bula bilirim

Son düzenleme:

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Vince tüm R5+ telefonların ortak kodudur.Meg7 türkiye içinde orjinal rom atıldığını gösterir fakat firmalar bu konuda vatandaşı kazıklayabiliyor. Ben de orenge fox 9 kullanıyorum.İstersen bunu kur.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Sahibm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Wahebe
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vince tüm R5+ telefonların ortak kodudur.Meg7 türkiye içinde orjinal rom atıldığını gösterir fakat firmalar bu konuda vatandaşı kazıklayabiliyor. Ben de orenge fox 9 kullanıyorum.İstersen bunu kur.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deniyorum simdi bu arada dedim ya organe fox kuruyom cihaz resetlediginde tvrp geliyor sora tvrp icinden recovery yeniden baslatiyorum organe fox aciliyor garip bir durum

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
deniyorum simdi bu arada dedim ya organe fox kuruyom cihaz resetlediginde tvrp geliyor sora tvrp icinden recovery yeniden baslatiyorum organe fox aciliyor garip bir durum
Herhangi bir wipe işlemi yaptınız mı

Oyla:
Üst Alt