Yardım Twrp ve magisk

tilki020

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
barış
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ru 12.0.3.0
Telefon Modeli
poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cok anlamıyorum telefonumun imeisini attım 1 ay önce şimdi 12.0.5.0 güncellemesi geldi güncellemek için telefonu yeniden başlatınca twrp ekranı geliyor ben bu twrp yi nasıl kaldırıcam magisk falan yüklü değil telefonda imei attım ve hiçbir şey yüklemedim öyle duruyor magisk te yok twrp nasıl gidecek

grslseyfi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gürsel
Cihazım
MI 9T PRO
Meslek
Daire Başkanı Asis
Konular
2
Arkadaşlar cok anlamıyorum telefonumun imeisini attım 1 ay önce şimdi 12.0.5.0 güncellemesi geldi güncellemek için telefonu yeniden başlatınca twrp ekranı geliyor ben bu twrp yi nasıl kaldırıcam magisk falan yüklü değil telefonda imei attım ve hiçbir şey yüklemedim öyle duruyor magisk te yok twrp nasıl gidecek
Twrp den indirmiş olduğunuz güncelleme romunu seçerek flaslayiniz. Ardından reboot system diyerek telefonu açabilirsiniz.

Oyla:

tilki020

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
barış
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp den indirmiş olduğunuz güncelleme romunu seçerek flaslayiniz. Ardından reboot system diyerek telefonu açabilirsiniz.
twrp ye girince şifre istiyor şifreyi bilmiyorum şifre koydugumu da hatırlamıyorum cancel diyorum instale gelince saçma sapan isimler var+55rbJj5EbmgR2oz falan böyle hepsi

Oyla:

grslseyfi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gürsel
Cihazım
MI 9T PRO
Meslek
Daire Başkanı Asis
Konular
2
twrp ye girince şifre istiyor şifreyi bilmiyorum şifre koydugumu da hatırlamıyorum cancel diyorum instale gelince saçma sapan isimler var+55rbJj5EbmgR2oz falan böyle hepsi
Normal telefonda kullandığınız sifredir o. Desen ise desen gir normal kullanımda olan desen. Sifreyse şifre gir.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Twrp şifreyi kabul etmezse eğer telefonu aç ekran kilidini komple kaldırıp tekrar twrp ye gir şifre istemeden açılır

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Forum Kurallarımız
3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.
Konu Başlığınızı Düzenleyin Hocam

Oyla:
Üst Alt