Yardım TWRP system gözükmüyor

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mu
Telefon Modeli
poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonum poco x3 pro. TWRP yükledim ama bir sorun var.TWRP giriyorum wipe kısmında telefonun üzerindeki romu silicem system gözükmüyor.Sorun nedir ? Yardımcı olur musunuz ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Farklı TWRP deneyin hocam, TWRP'yi derleyen kişi eklemeyi unutmuştur.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yeni nesil telefonlarda kurulum işlemi için sistem silinmez. Öyle bir şey yok. Hard brick kabusu görmek istemiyorsanız bu işi aklınızdan çıkartın.
Dalvik, data, cache ve dahili hafıza silmek yeterli. Tam anlamıyla temiz kurulum için fastboot kullanın.

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni nesil telefonlarda kurulum işlemi için sistem silinmez. Öyle bir şey yok. Hard brick kabusu görmek istemiyorsanız bu işi aklınızdan çıkartın.
Dalvik, data, cache ve dahili hafıza silmek yeterli. Tam anlamıyla temiz kurulum için fastboot kullanın.
Bende öyle yapmak zorunda kaldım.Yalnız birşey oldu.Bu dahili hafızayı(internal stroge) sildikten sonra telefonu pc ye bağladığımda dahili hafızayı boş görüyor ama boyutu gözükmüyor bilinmiyor diyor ve içine rom dosyası atamıyorum.Hatta hiçbirşey atamıyorum.Sorun tam olarak ne olabilir ?

Oyla:

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24

A12 EuRom kullanıyorum. Fastboot ile A11 Global Roma dönebilir miyim?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
A12 EuRom kullanıyorum. Fastboot ile A11 Global Roma dönebilir miyim?
Fastboot ile cihaz için olan tüm resmi romlara geçiş yapabilirsiniz bir sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle yapmak zorunda kaldım.Yalnız birşey oldu.Bu dahili hafızayı(internal stroge) sildikten sonra telefonu pc ye bağladığımda dahili hafızayı boş görüyor ama boyutu gözükmüyor bilinmiyor diyor ve içine rom dosyası atamıyorum.Hatta hiçbirşey atamıyorum.Sorun tam olarak ne olabilir ?
Kullandığınız TWRP kaynaklı bir sorun olabilir wipe data yapıp tekrar deneyin. Twrp özelliklerinden mount ayarlarını kontrol edin. Eğer harici bir usb bellek vs bir şey yoksa elinizde wipe işlemlerini kurulumdan sonra yapın. Kurulum öncesi wipe yapmak da şart değil.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt