Yardım twrp sorunu ve bootlader kilidi kapanması

ozan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar merhaba. Dün akşam saatlerinde redmi note 7 cihazıma pixel rom yüklemek istedim. Maalesef yedek almayı unuttum ve twrpden romu yükleme çalıştığımda 1 numaralı hatayı aldım. Ben de mi flash ile öndecen kurmuş olduğum bir miui romu flashlamak istedim. flash sonunda hata verdi ve şu an miui factroy reset ekranında takılı kaldı. Telefon açılıyor miui yazısı geliyor ve yeniden başlıyor sonra main menuye atıyor beni. işin garip yanı tüm bunlar olurken bootlader kilidi kedni kendine kapandı. yardım talep ediyorum .

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Geçmiş olsun sanırım mi flaş tan rom yüklerken tümünü sil yerine sil ve kilitle seçeneğini secmissiniz. Daha önce cihazınızin kilidini açtığınız mi hesapla tekrar kilit başvurusu yapmadan mi unlock programını kullanarak kilidini tekrar açmayı deneyin tekrar mi flash uygulaması ile sadece tümünü sil seçeneğini kullanarak romu flashlayin

Oyla:

ozan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun sanırım mi flaş tan rom yüklerken tümünü sil yerine sil ve kilitle seçeneğini secmissiniz. Daha önce cihazınızin kilidini açtığınız mi hesapla tekrar kilit başvurusu yapmadan mi unlock programını kullanarak kilidini tekrar açmayı deneyin tekrar mi flash uygulaması ile sadece tümünü sil seçeneğini kullanarak romu flashlayin
deneyeceğim az sonra şu an yanımda başka bir telefon yok

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
böyle bir ibare ile karşılaşıyorum fakat telefona erişimim yok
bootloader kilidinizi açtığınız hesap cihazda aktif değilmiş malesef bu şekilde kilit açamazsınız. Ücretli Onarımlar bu linkten ulaşın arka kapak sökerseniz bootloader kilidinizi uzak bağlantı ile açarız..

Oyla:
Üst Alt