Yardım twrp sonrası sorun

alacity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
xiaomi redmi7
Meslek
Kaptan
Konular
18
iyi forumlar cihazın bl kilidini actım ve twrp yukledım ardından 4 tane wipe yapıp eu romu yukledım sorunsuz yuklendı ama sonrasında reboot yapınca sureklı twrp ekranı gelıoyor ınternal storage 0 mb olarak gozukuyor ne yapmam lazım lütfwn yardım edin

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
147
iyi forumlar cihazın bl kilidini actım ve twrp yukledım ardından 4 tane wipe yapıp eu romu yukledım sorunsuz yuklendı ama sonrasında reboot yapınca sureklı twrp ekranı gelıoyor ınternal storage 0 mb olarak gozukuyor ne yapmam lazım lütfwn yardım edin
Önce format data yapıp reboot kısmından recovery seçiyorsunuz sonrasında twrp tekrar açıldıktan sonra 4 wipe yapıp romu yükleyin 0 MB sorunu bendede var çözemedim hala

alacity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
xiaomi redmi7
Meslek
Kaptan
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce format data yapıp reboot kısmından recovery seçiyorsunuz sonrasında twrp tekrar açıldıktan sonra 4 wipe yapıp romu yükleyin 0 MB sorunu bendede var çözemedim hala
hocam hafıza kartım yok romu nasıl atacagım atamıyorum

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
147
hocam hafıza kartım yok romu nasıl atacagım atamıyorum
Bilgisayar varsa romu bilgisayara indirin sonra telefonda dediğim işlemleri yapın yaptıktan sonra bilgisayardan romu telefonun depolanmasına atıp yükleyin

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205

En başta 4 wipe'den sonra reboot recovery yapın sonrasında formay data yapın ve tekrar reboot recovery yapın bu aşamada da 5.Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt'i yükleyin ve tekrar reboot recovery yapıpn romu açmadan format data yapın cihazınız açılacaktır.

NOT: Size kolaylık olsun diye aşagıda 5.Disable_Dm-Verity_ForceEncryp scriptini ekledim. Her rom yüklemenizde aynı yöntemi uygulayın.
Uyarı: Bu script'i kullanmazsanız twrp şifrelene biliyor.

Ekli dosyalar

• 5.Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt.zip
    3,4 MB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Üst Alt