İpucu TWRP Şifresi

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Merhabalar Mi 9 se de twrp şifre istiyordu. Biraz araştırma yaptım ama bir türlü bulamamıştım. Ben de kendi ekran kilidimi girdim ve açıldı. Böyle bir sorun yaşayan olursa aklında bulunsun

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhabalar Mi 9 se de twrp şifre istiyordu. Biraz araştırma yaptım ama bir türlü bulamamıştım. Ben de kendi ekran kilidimi girdim ve açıldı. Böyle bir sorun yaşayan olursa aklında bulunsun
Böyle durumlarda ekran kilidini kaldırarak twrp kurarsanız sifre istemez fakat sifre koyduğunuzda her açılışta sifre sorar. Bunun olmamasını istiyorsanız twrp kurduktan sonra format data yapıp sıfırlamak sonrasında sifre istemez

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Böyle durumlarda ekran kilidini kaldırarak twrp kurarsanız sifre istemez fakat sifre koyduğunuzda her açılışta sifre sorar. Bunun olmamasını istiyorsanız twrp kurduktan sonra format data yapıp sıfırlamak sonrasında sifre istemez
mi9 se de galiba twrp silinme sorunu var. konuyu okumadım böyle bi geri dönüş olmuş muydu size

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Üstadım format data da yapmıştım. Bundan önce ki cihazların hiç birinde olmamıştı. Hatta farklı img ler de aradım ama bulamadım. Neyse uyarınız için teşekkür ederim teşekkürler :)

Üst Alt