Yardım Twrp şifreli dosyalar

• Konbuyu başlatan tars2k
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 474

tars2k

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
4
Merhaba değerli forum üyeleri a10 romdan a12 romuna geçmek isterken twrp sürümü yükselttim ve romu indirdim ancak dosyalar şifreli ve format data ,fabrika ayarlarına dönüş recovery yaptım yine olmadı eski twrp sürümü yükledim ancak dosyalar hala şifreli çözümü söyler misiniz acil

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Merhaba değerli forum üyeleri a10 romdan a12 romuna geçmek isterken twrp sürümü yükselttim ve romu indirdim ancak dosyalar şifreli ve format data ,fabrika ayarlarına dönüş recovery yaptım yine olmadı eski twrp sürümü yükledim ancak dosyalar hala şifreli çözümü söyler misiniz acil
kullandığınız twrp /data şifresini çözmüyor belli ki ya başka recoveryler kullanılacak ya da format data sonrası dfe (disable force encryption) flaşlanacak mesela şöyle bir dfe buldum;

bunu kullanmadım nasıl çalışır vs. bilmiyorumYanlışlsk olmua bunu kullanmıştım ve sorun olmamıştı ve telegramdan kullanıp memnun olanlar var onun üzerine verdim ayrıca oluşabileceklerden sorumlu değilim

Son düzenleme:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Başka bir recovery bulmanızı öneririm ya da dosyayı indirdikten sonra içindeki yapılandırma dosyasından evet veya hayır şeklinde ayarlanması gerek. isterseniz recovery üzerinden doğruca flaşlayabilirsiniz ama İngilizce sorular olacak ve ses tuşlarıyla yanıtlanması gerekecek yoksa flaşlanmaz. olmadı başka dfe kullanın benim verdiğim örnek amaçlı. kullandığımda sorun yaşamadım ama dediğim gibi zipli dosyanın içinde ismi .config diye biten bir dosya onun içinde açıklamalar yazıyor yazılanlara göre ayarlamanız gerek. buradan anlatabileceğim birşey değil. ayarlamazsanız eğer size recovery'deyken bunları soracak şu olsun/olmasın diye yönergeye göre ses azaltma veya artırma tuşundan belirlenmeli ayrıca başka telefondan ilgili soruları kamera aracılığıyla çeviri yaptırarak neyi sorduğu anlaşılabilir

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
11
Güncel recovery kullanmanızı ve ya ofox recovery kullanmanızı öneririm

Üst Alt