- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
Başıma gelen bir olaydan sonra telefonu sıfırlamam gerekliydi rom ile beraber, fakat mümkün değildi TWRP şifre istiyor ve hiç bir değişikliğe izin vermiyor ayrıca Dahili Hafıza 0 Mb olarak görünüyordu fakat telefonun normal işleyişinde sorun yoktu.
Konu linki: Yardım - MIUI.AM Rom'u Sonrası TWRP Şifre Problemi
UYARI
YAPACAĞINIZ İŞLEM SONRASI TÜM VERİLERİNİZ SIFIRLANACAKTIR (SD KART HARİÇ)
ANLATIM
1-Öncelikle telefonu "Fastboot" moduna alıyoruz, almak için telefonu kapatın ve bilgisayarınıza usb kablo ile bağlayın ardından güç tuşuna ve ses kısma(-) tuşuna basılı tutun Mİ logosu gelince güç tuşunu bırakın. Her şey doğru gittiyse Siyah bir ekranda Fastboot yazacak ve beyaz ve şapkalı bir arkadaş sizi karşılayacak .
2-ADB'nin konsolunu açın ve cihazın sorunsuz bir şekilde bağlandığını anlamak için "Fastboot devices" komutunu yazın ve altta"List of devices attached" yazısının altında seri numarası gibi bir numara çıkarsa cihaz bağlıdır.
İşleme başlıyoruz
Gireceğimiz ilk komut: "fastboot format userdata" yazıp enterliyoruz
Gireceğimiz ikinci komut: "fastboot format cache" yazıp enterliyoruz
Gireceğimiz üçüncü komut "fastboot reboot" yazıp enterliyoruz ve cihazımız yeniden başlayacak
Cihazımız yeniden başlarken elimizi bu sefer güç tuşuna basılı tutmadan sadece ses açma(+) basılı tutup TWRP'ye giriş yapıyoruz bundan sonra şifre yok rahat rahat istediğiniz rom'u tekrardan kurabilirsiniz veya yedeğinizi.
Konu linki: Yardım - MIUI.AM Rom'u Sonrası TWRP Şifre Problemi
UYARI
YAPACAĞINIZ İŞLEM SONRASI TÜM VERİLERİNİZ SIFIRLANACAKTIR (SD KART HARİÇ)
ANLATIM
1-Öncelikle telefonu "Fastboot" moduna alıyoruz, almak için telefonu kapatın ve bilgisayarınıza usb kablo ile bağlayın ardından güç tuşuna ve ses kısma(-) tuşuna basılı tutun Mİ logosu gelince güç tuşunu bırakın. Her şey doğru gittiyse Siyah bir ekranda Fastboot yazacak ve beyaz ve şapkalı bir arkadaş sizi karşılayacak .
2-ADB'nin konsolunu açın ve cihazın sorunsuz bir şekilde bağlandığını anlamak için "Fastboot devices" komutunu yazın ve altta"List of devices attached" yazısının altında seri numarası gibi bir numara çıkarsa cihaz bağlıdır.
İşleme başlıyoruz
Gireceğimiz ilk komut: "fastboot format userdata" yazıp enterliyoruz
Gireceğimiz ikinci komut: "fastboot format cache" yazıp enterliyoruz
Gireceğimiz üçüncü komut "fastboot reboot" yazıp enterliyoruz ve cihazımız yeniden başlayacak
Cihazımız yeniden başlarken elimizi bu sefer güç tuşuna basılı tutmadan sadece ses açma(+) basılı tutup TWRP'ye giriş yapıyoruz bundan sonra şifre yok rahat rahat istediğiniz rom'u tekrardan kurabilirsiniz veya yedeğinizi.