Yardım TWRP Restore hatası

Mangineer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahoni
Cihazım
RedmiK60 12/512
Meslek
Mec. Engineer
Konular
5
Merhabalar,

TWRP'den full yedek aldım, fakat yedeklerimi tekrar yüklerken şu şekilde bir hata alıyorum

E: Unable to wipe "\cust" -- unknown file system "erofs"

Ve yedeklememi yükleyemiyorum. Ayrıca yedeklemeyi yüklerken "cust" dosyasını seçmeden yüklersem bu sefer yedek yüklenmiş görünüyor ama rom açılmadan TWRP'ye dönüyor ve hafıza 0 mb görünüyor.

Epey uğraştım bir türlü beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Merhabalar,

TWRP'den full yedek aldım, fakat yedeklerimi tekrar yüklerken şu şekilde bir hata alıyorum

Ve yedeklememi yükleyemiyorum. Ayrıca yedeklemeyi yüklerken "cust" dosyasını seçmeden yüklersem bu sefer yedek yüklenmiş görünüyor ama rom açılmadan TWRP'ye dönüyor ve hafıza 0 mb görünüyor.

Hocam ext4 / erofs değişimi olmuş sanırım. Başka twrp yükleyip format data yaptıysanız dosya sistemi değişmiş olabilir.
Ext4 olan twrp yükleyip format data yapın. Ardından yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Merhabalar,

Hocam sorun şu sizin yüklediğiniz romun dosya sistemi Erofs sistem bu yüzden hata alıyorsunuz

Mangineer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahoni
Cihazım
RedmiK60 12/512
Meslek
Mec. Engineer
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ext4 / erofs değişimi olmuş sanırım. Başka twrp yükleyip format data yaptıysanız dosya sistemi değişmiş olabilir.
Ext4 olan twrp yükleyip format data yapın. Ardından yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.
Bu arada aynen öyle yaptım A15 TWRP yükledim Lineage OS 2.0 a geçmek için geçmez olaydım. Ama tekrar A13 TWRP ye geçtim. Sıfırdan rom kurdum ondan sonra yedeklememi yüklemeye çalıştım ama yine olmamıştı.

Bu TWRP yi nasıl bulabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistemden ziyade sadece dosyalarımı ve uygulamalarımı geri getirmek için geri yükleme kısmından hangi ilerini seçmem gerekiyor? O da bana yeterse full recovery yerine sıfırdan rom kurup sadece onları yapacağım.

Son düzenleme:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
17
Bu arada aynen öyle yaptım A15 TWRP yükledim Lineage OS 2.0 a geçmek için geçmez olaydım. Ama tekrar A13 TWRP ye geçtim. Sıfırdan rom kurdum ondan sonra yedeklememi yüklemeye çalıştım ama yine olmamıştı.

Bu arada sistemden ziyade sadece dosyalarımı ve uygulamalarımı geri getirmek için geri yükleme kısmından hangi ilerini seçmem gerekiyor? O da bana yeterse full recovery yerine sıfırdan rom kurup sadece onları yapacağım.
ext4 destekleyen bir rom bulup kurun aksi halde sorun recoverylik değil

ayrıca twrp den yedek almanız bir işe yaramazın zaten yaptığınız yöntem yanlış. Yedek almak için swiftbackup gibi uygulamalarla yedek almanız lazım siz hiçbir şekilde bu yedekleri yükleyemezsiniz

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22

Yedek aldığınız romu tekrar yükleyin. Ardından twrp restore kısmından sadece Data seçip deneyin. Cerberus hocamın da dediği gibi yedekleme işleri twrp tarafında sıkıntılı artık.

Üst Alt