İpucu TWRP Recovery Yükleme (en basit yöntem)

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Merhaba arkadaşlar,
Birçok Xiaomi cihaz modelleri için TWRP Recovery kurulumunda şimdiye kadar kendi kullanmış olduğum programı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Test telefonum olmadığı için ekran görüntüsü maalesef çekemedim fakat program başarılıdır ve defalarca kez kullandım. Kullandığım telefon modellerinden hatırladıklarım şunlar: Mi3, Mi4c, Redmi Note 3/Pro, Mi Note Pro, Redmi 4x, Mi Max, Mi Mix2..

NOT:
İlk kez bilgilendirme postu açıyorum, acemiliğimden dolayı anlatım ve görsel hatalarım olursa kusura bakmayın.

KULLANIMI:
1- Zip'in içindeki klasörü masaüstüne çıkarın. (klasör içinde benioku.txt koydum gerçi)
2- Daha önceden bulduğunuz ilgili twrp recovery dosyasını klasörün içine recovery.img adını vererek yapıştırın.
3- Telefonu Fastboot modda bilgisayara bağlayın.
4- Klasör içindeki twrp-installer dosyasını çift tıklayıp açın.
5- Komut dosyasının sorularına göre Enter ve Yes (Y) tuşları ile komutlarınızı verin ve cihaz kendi kendine TWRP Recovery modda açılacaktır.

Umarım faydası olur.
Hepinize iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• TWRP-Installer.rar
    1 MB · Görüntüleme: 159

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Merhaba arkadaşlar,
Birçok Xiaomi cihaz modelleri için TWRP Recovery kurulumunda şimdiye kadar kendi kullanmış olduğum programı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Test telefonum olmadığı için ekran görüntüsü maalesef çekemedim fakat program başarılıdır ve defalarca kez kullandım. Kullandığım telefon modellerinden hatırladıklarım şunlar: Mi3, Mi4c, Redmi Note 3/Pro, Mi Note Pro, Redmi 4x, Mi Max, Mi Mix2..

NOT:
İlk kez bilgilendirme postu açıyorum, acemiliğimden dolayı anlatım ve görsel hatalarım olursa kusura bakmayın.

KULLANIMI:
1- Zip'in içindeki klasörü masaüstüne çıkarın. (klasör içinde benioku.txt koydum gerçi)
2- Daha önceden bulduğunuz ilgili twrp recovery dosyasını klasörün içine recovery.img adını vererek yapıştırın.
3- Telefonu Fastboot modda bilgisayara bağlayın.
4- Klasör içindeki twrp-installer dosyasını çift tıklayıp açın.
5- Komut dosyasının sorularına göre Enter ve Yes (Y) tuşları ile komutlarınızı verin ve cihaz kendi kendine TWRP Recovery modda açılacaktır.

Umarım faydası olur.
Hepinize iyi günler dilerim.

Bilene ne kadar kolay,az bilene idare eder, bilmeyen ve cesareti olmayana çok berbat bir sunum ne yazık ki
Yine de eline sağlık diyelim
Selametle

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Berbat kelimesini gormemis sayiyorum. Eyvallah.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hocam, evet haklısın biraz ağır bir tabir olmuş ama inanın içi boş bir söz ark niyet aramayın lütfen
Selametle hocam

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hocam, evet haklısın biraz ağır bir tabir olmuş ama inanın içi boş bir söz ark niyet aramayın lütfen
Selametle hocam
Hocam, ben zaten kendini bilen birisiyim, ki orayada yazmisim acemiligim olursa kusura bakmayin diye. Yani acemi oldugumu ben bastan kabul etmisim. Neyse. Hepimiz erdemlik yaptik. Can sagolsun. Eyvallah.

Üst Alt