- Adım
- Semai
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 30
Arkadaşlar twrp recovery bazi uygulamalar tespit ediyor magisk hide gibi twrp hide varmi ?
Özel recovey var diyip uygulama kullanilmasini kisitlayabilirTespit etse ne olacak onu anlamadım
Hiç görmedim böyle bir şeyÖzel recovey var diyip uygulama kullanilmasini kisitlayabilir
ekran görüntüsü atma şansınız varmı daha önce hiç görmedim böyle birşey custom recovery tespiti ilginç.Özel recovey var diyip uygulama kullanilmasini kisitlayabilir
Dahili depolamadaki ve/veya hafıza kartındaki twrp klasörünün ismini değiştirin. Geri kullanmak şstediğinizde geri
Ya aslinda e-nabiz gibi uygulamalar root var diye kullanmami engelliyor bende magisk hide kullaniyorum yinede cihazda root olduğunu algılıyor bende twrpden kaynakli düşünüyorumekran görüntüsü atma şansınız varmı daha önce hiç görmedim böyle birşey custom recovery tespiti ilginç.
Chrome dan girin e nabız aDenicem teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya aslinda e-nabiz gibi uygulamalar root var diye kullanmami engelliyor bende magisk hide kullaniyorum yinede cihazda root olduğunu algılıyor bende twrpden kaynakli düşünüyorum
Tamam hocam o zaman magisk uygulamasinin adini degistirin magisk ayarlarındanDenicem teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya aslinda e-nabiz gibi uygulamalar root var diye kullanmami engelliyor bende magisk hide kullaniyorum yinede cihazda root olduğunu algılıyor bende twrpden kaynakli düşünüyorum