Yardım Twrp olmadan rootla kernel/recovery flaşlamak

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ GLOBAL 12.5.4.0
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Eskiden bu işlem için flashify kullanıyordum ama gpleyden kaldırılmış başka bildiğiniz uygulama var mı

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Eskiden bu işlem için flashify kullanıyordum ama gpleyden kaldırılmış başka bildiğiniz uygulama var mı
FlashFire var gplayde sanırım aynı işi görüyor veya diğer uygulama sitelerinden Flashify de indirebilirsiniz

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Flashfy hala iş görüyor. Lakin cihazınız redmi 9 ise direkt twrp flashlamak yetmiyor. Vb meta da flashlanmalı. Bu not olarak kalsın lütfen. İkinci unsur, twrp olmadan nasıl root olacak ?

Sorunuza gelirsem ; Sadece kernel flashlanırsa ki boot ve dbto değişmiş oluyor, recovery tek başına buna engel olurmu bilemiyorum. Cihaz boot etmeyebilir.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flashfy hala iş görüyor. Lakin cihazınız redmi 9 ise direkt twrp flashlamak yetmiyor. Vb meta da flashlanmalı. Bu not olarak kalsın lütfen. İkinci unsur, twrp olmadan nasıl root olacak ?

Sorunuza gelirsem ; Sadece kernel flashlanırsa ki boot ve dbto değişmiş oluyor, recovery tek başına buna engel olurmu bilemiyorum. Cihaz boot etmeyebilir.
Android 11 ve 12 de çalışmaz sanırım En son güncellemesi 2017'de. Bilgilendirme için teşekkürler. SHRP kullanıyorum bu cihaz için twrp yok maalesef ama SHRP de pek stabil sayılmaz bazı dosyaları flaşlamıyor 'error 1' diyor. Kernel flaşlarken bu hatayı verdi flashify'ı hatırladım ama alternatifi yok sanırım

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Android 11 ve 12 de çalışmaz sanırım En son güncellemesi 2017'de. Bilgilendirme için teşekkürler. SHRP kullanıyorum bu cihaz için twrp yok maalesef ama SHRP de pek stabil sayılmaz bazı dosyaları flaşlamıyor 'error 1' diyor. Kernel flaşlarken bu hatayı verdi flashify'ı hatırladım ama alternatifi yok sanırım

Flashfy ile 11 de recovery kurdum. Hem mi10t hem mi9t de. 12 de denemedim.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
FlashFire var gplayde sanırım aynı işi görüyor veya diğer uygulama sitelerinden Flashify de indirebilirsiniz
Yorumlarında hep çalışmıyor, supersu istiyor vs. demişler ayrıca 2017'dan beri güncellenmemiş

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yorumlarında hep çalışmıyor, supersu istiyor vs. demişler ayrıca 2017'dan beri güncellenmemiş

Takılmayın hocam. İmg dosyasını cihaza atın ve root yetkisi verdikten sonra recovery yüklüyor. Lakin en baştada yazdığım gibi her cihaz bir tek recovery kurmakla iş bitmiyor. Redmi 9a ile denenmesin çünkü vbmeta flashlamadan tek başına recovery yetersiz.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Takılmayın hocam. İmg dosyasını cihaza atın ve root yetkisi verdikten sonra recovery yüklüyor. Lakin en baştada yazdığım gibi her cihaz bir tek recovery kurmakla iş bitmiyor. Redmi 9a ile denenmesin çünkü vbmeta flashlamadan tek başına recovery yetersiz.
Flashify'den önce kerneli ardından vbmeta flaşlayacağım sorun olmaz muhtemelen

Oyla:
Üst Alt