Soru Twrp olmadan root ?

dogudmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
7
Arkadaşlar poco x4 pro 5g cihazıma twrp olmadan magiski nasıl yüklerim ? Twrp dosyası bulamadım bitane buldum bulduğum dosyayı da yüklüyorum twrp menüsü geliyor ama telefonda wifi çalışmıyor mecbur yeni rom atmak zorunda kalıyorum twrpyi silmek için. Twrp yi tek seferlik boot etmek için fastboot boot twrp.img yaptığımda da twrp menüsüne giremiyorum

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Poco X4 Pro 5G cihazınızı twrp olmadan Magisk yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Öncelikle cihazınızın Bootloader kilidini açmanız gerekmektedir. Bunun için cihazınızı Fastboot Moduna alın ve bilgisayarınıza bağlayın. Ardından `fastboot oem unlock` komutunu kullanarak Bootloader kilidini açın. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önemli verilerin yedeklerini almanızı öneririm.

2. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, Magisk'i yüklemek için bir boot imgesi oluşturulması gerekmektedir. Bu işlem Magisk Manager uygulaması kullanılarak gerçekleştirilebilir. Magisk Manager uygulamasını indirin ve cihazınıza kurun.

3. Magisk Manager uygulamasını açtıktan sonra ana ekranda sağ üst köşede üç nokta menüsüne tıklayın ve "Kur" seçeneğine dokunun.

4. Karşınıza "Yamuklu Recovery Yöntemi" veya "Yamuk İmg" başlığı çıkacak. Bu seçenekleri kullanarak bir boot imgesi oluşturun. Bu işlem, sistemi değiştirmek yerine boot.img dosyasını yamuklayarak Magisk'i yüklemeyi sağlayacaktır.

5. Oluşturduğunuz boot.im dosyasını cihazınıza yüklemek için bilgisayarınıza bağlayın ve Fastboot Modunda başlatın. Ardından `fastboot flash boot boot.img` komutunu kullanarak boot.im dosyasını cihaza yükleyin.

6. Boot imgesi yüklendikten sonra cihazınızı yeniden başlatın. Artık Magisk'i yüklemiş olmalısınız ve root erişimi elde etmek için Magisk Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.

Twrp dosyasına ihtiyaç duymadan Magisk'i yüklemek için bu adımları izleyebilirsiniz. Bu yöntem genellikle cihazda custom recovery (örneğin TWRP) olmadığı durumlarda kullanılır.

bir kullanıcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şerif
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
bunu deneyin;

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
sadece boot img dosyasını magiskle yamalayıp flashlarsanız twrp vs yüklemeden rootlayabilirsiniz

Üst Alt