Yardım twrp nin kendiliğinden silinmesi

Vitaly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9
Konular
6
arkadaşlar merhaba , telefonumu root lu aldım ve telefoncu isteğim üzerine telefona bir güncelleme yükledi twrp üzerinden. 5 6 ay sonra arkadaşım da telefonda twrp var mı diye baktı ve varmış dedi.
şimdi telefonu twrp üzerinden güncellemek istiyorum fakat twrp yok. silinmiş. nasıl oldu anlamadım. hiç birşey yapmadım. daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu ?
bir de şu an ses açma + güç tuşuna basınca recovery modu açılıyor. telefona gelen güncellemeyi direkt yapabilir miyim acaba ? (twrpsiz)

Son düzenleme:

Vitaly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses açma ve güç tuşuna bastığınızda main menu açılıyor ise ota üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.

Twrp uçmaması için de magisk flashlayın.
ota dediğiniz updater den gelen güncellemeyi direkt indirip yüklemekten bahsediyorsunuz değil mii?

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
arkadaşlar merhaba , telefonumu root lu aldım ve telefoncu isteğim üzerine telefona bir güncelleme yükledi twrp üzerinden. 5 6 ay sonra arkadaşım da telefonda twrp var mı diye baktı ve varmış dedi.
şimdi telefonu twrp üzerinden güncellemek istiyorum fakat twrp yok. silinmiş. nasıl oldu anlamadım. hiç birşey yapmadım. daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu ?
bir de şu an ses açma + güç tuşuna basınca recovery modu açılıyor. telefona gelen güncellemeyi direkt yapabilir miyim acaba ? (twrpsiz)
telefonundan magsik manager diye bi ugulamayı sildin mi ? tam emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam telefondaki rootu magsik manager kaldırdığınızda twrp siliniyordu ayrıca telefonundaki rom stock rom ise twrpsiz gelen güncellemeyi yapabilirsinz

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Sonradan fastboot ile global rom mu flashladınız.Diğer türlü costum rom kullanırken root olmasa bile silinmez durduk yere.

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
Sonradan fastboot ile global rom mu flashladınız.Diğer türlü costum rom kullanırken root olmasa bile silinmez durduk yere.
benim redmi note 8 magsik sildiğim zaman twrp silinmişti her cihazda farklı sanırım

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam global rom yüklü ise ve twrp yok ise birde root telefonun kendini kendi kendine güncellemesi gerekiyor iyi forumlar ve iyi akşamlar dilerim.

Oyla:

Vitaly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonundan magsik manager diye bi ugulamayı sildin mi ? tam emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam telefondaki rootu magsik manager kaldırdığınızda twrp siliniyordu ayrıca telefonundaki rom stock rom ise twrpsiz gelen güncellemeyi yapabilirsinz
Hocam hiç birşeye dokunmadım. Ne magisk e ne de twrp ye. Ama şu an magisk duruyo twrp yok. Direkt güncelleme yapabilir miyim? Yaparsam imei uçar mı?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam hiç birşeye dokunmadım. Ne magisk e ne de twrp ye. Ama şu an magisk duruyo twrp yok. Direkt güncelleme yapabilir miyim? Yaparsam imei uçar mı?
Güncelleme ile IMEI uçmaz hocam.
Tekrar tek tuş twrp yüklemeyi denediniz mi ?

Oyla:
Üst Alt