Yardım Twrp karışık yazı

gsli26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Sony xperia xa1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ilk önce söyleyeyim buraya baktım çözüm bulamadım ben telefonu rootlamak istedim oem kilidi açtım geliştirici modu ve USB hata ayıklama aktif ettim fastboot ile twrp yükledim ancak fastboot boot recovery.img yazınca siyah ekranda kalıyor ses açma ve güç tuşuyla giriyorum twrp ye install seçeneğine girince sd kartta yazılar şifrelenmiş oluyor diğerleri normal cihazımda şifre ve herhangi bir koruma yok yardım eder misiniz cihazım redmi note 9 pro şimdiden teşekkürler

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Twrp'ye girin, wipe kısmından format data seçerek yes diyerek onaylayın. Cihazda ne var ne yok silinir bilginize. Sonra reboot.
Unutmadan reboot demeden önce magisk yükleyin aksi takdirde twrp gider.. Resmi romlarda magisk yüklenmezse twrp kullanma şansınız yok.

Oyla:

gsli26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Sony xperia xa1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp'ye girin, wipe kısmından format data seçerek yes diyerek onaylayın. Cihazda ne var ne yok silinir bilginize. Sonra reboot.
Unutmadan reboot demeden önce magisk yükleyin aksi takdirde twrp gider.. Resmi romlarda magisk yüklenmezse twrp kullanma şansınız yok.
reboot demeden önce nasıl yükleyeceğim magisk zip dosyasını ? adb sideload girmek istiyorum ancak ADB sideload özelliği başlatılıyor... diyor ancak adb devices yazınca görmüyor öyle duruyor o yazı usb de görmüyor nasıl çözeceğim ?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
reboot demeden önce nasıl yükleyeceğim magisk zip dosyasını ? adb sideload girmek istiyorum ancak ADB sideload özelliği başlatılıyor... diyor ancak adb devices yazınca görmüyor öyle duruyor o yazı usb de görmüyor nasıl çözeceğim ?
Hafıza kartı yada otg deneyin.

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba arkadaşlar ilk önce söyleyeyim buraya baktım çözüm bulamadım ben telefonu rootlamak istedim oem kilidi açtım geliştirici modu ve USB hata ayıklama aktif ettim fastboot ile twrp yükledim ancak fastboot boot recovery.img yazınca siyah ekranda kalıyor ses açma ve güç tuşuyla giriyorum twrp ye install seçeneğine girince sd kartta yazılar şifrele

Merhaba arkadaşlar ilk önce söyleyeyim buraya baktım çözüm bulamadım ben telefonu rootlamak istedim oem kilidi açtım geliştirici modu ve USB hata ayıklama aktif ettim fastboot ile twrp yükledim ancak fastboot boot recovery.img yazınca siyah ekranda kalıyor ses açma ve güç tuşuyla giriyorum twrp ye install seçeneğine girince sd kartta yazılar şifrelenmiş oluyor diğerleri normal cihazımda şifre ve herhangi bir koruma yok yardım eder misiniz cihazım redmi note 9 pro şimdiden teşekkürler
Aynı sorun bende de vardı internet sitesinden orangefox sitesine girip telefonuna uygun olan twrpyi yükle telefonu fastboot alıp minimal adb ile img dosyasını yükle ve magisk programının en son sürümünü twrp ile kur sorun çözülecektir

Oyla:
Üst Alt