Yardım Twrp ile rom yüklerken vendor/mount hatasi

HrEzreal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih Yılmaz
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Resmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma eu rom kurmayı planlamıştım herşeyi önceden yapmıştım zaten twrp yi kurunca mount kısmından data kısmı isaretlenmiyordu yani hafızaya erişim saglayamiyordum bunun hakkında çok fazla araştırma yaptım bayağı birşeyler denedim en sonunda ümidi kaybettim olan olsun diyerek daha da bozdum galiba bu sorunuma çözüm bulabilen biri varsa lütfen ama lütfen yardımcı olursa minnettar olurum

Ekli dosyalar

• IMG_20240910_192412.jpg
    IMG_20240910_192412.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20240910_192355.jpg
    IMG_20240910_192355.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 8

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Telefonuma eu rom kurmayı planlamıştım herşeyi önceden yapmıştım zaten twrp yi kurunca mount kısmından data kısmı isaretlenmiyordu yani hafızaya erişim saglayamiyordum bunun hakkında çok fazla araştırma yaptım bayağı birşeyler denedim en sonunda ümidi kaybettim olan olsun diyerek daha da bozdum galiba bu sorunuma çözüm bulabilen biri varsa lütfen ama lütfen yardımcı olursa minnettar olurum
orange fox recovery ile deneyin hocam, romu varsa hafıza kartı flash bellek içine atıp ondan kurun

Oyla:

HrEzreal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih Yılmaz
Cihazım
RedmiNote9Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orange fox recovery ile deneyin hocam, romu varsa hafıza kartı flash bellek içine atıp ondan kurun
Hocam kurdum fakat benim aldığım cihazda bana satan kişinin mi hesabı var kişiye de ulaşamıyorum ve mount kısmında sistemi seciyorum ordan cloud service basıyorum siliyorum ama hala duruyor yani silinmiyor bunun çözümü nedir

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Hocam kurdum fakat benim aldığım cihazda bana satan kişinin mi hesabı var kişiye de ulaşamıyorum ve mount kısmında sistemi seciyorum ordan cloud service basıyorum siliyorum ama hala duruyor yani silinmiyor bunun çözümü nedir
twrp den uygulama silme yöntemi eskide kaldı hocam
size 2 çözüm önerebilirim 1.si persist img yi yeniden yazın hat takmayın wifiye bağlamayın sorunsuz açılır hiç internete bağlamadan kurup ayarlara girin
usb hata ayıklama açıp adb girin
adb shell (telefondan izin verin)
pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.account
pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.finddevice
pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudservice
kod belli uygulamalara bakıp böyle miui account, cloudları silin sonra wifiye bağlayın çözülüyor bendede aynı sorun var böyle kullanıyorum sıfırlama güncelleme ile geri geliyor,

bir yöntemde H.kadioglu uzaktan bağlanıp bypass yapar yada serverdan kalıcı kaldırır hocama da ulaşabilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt