- Adım
- YusufAYDEMİR
- Cihazım
- Redmi not 8
- Konular
- 2
cihazım botlooader kilidi açılarak imei atıldı sonrasında telefonumu sıfırladım imei gittti tekrar imei atıldı . telefonumu sıfırlamayı düşünüyorum imei numarası gidecek twrp ile ets yedeği alıp yediği sıfırladıktan sonra yüklesem imei geri gelirmi birde pc kullanmadan ses açma+power tuşuna basınca twrp tekrar gelirmi gelmez ise apk olarak yükleyip yedeği geri yükleyebilirmiyim birde imei atan magisk diye bir rar dosyası attı bu dosyayi tekrar atmaya gerek varmı
belki mi 10t pro alabilirim param ancak yurdışına yeter buyüzden yurtdışı alıp daha sonra imei açtırmak için para vermeden twrp ets yedeği alıp bu yedeği düzenleyip daha sonrasında bu yedeği geri yükleyip imei atılabilirmi
Son olarak attırdığım imei eski telefonumun (Samsung S7 Edge )İmei attırdıktan sonra telefonu kırdım attım yani benim kayıtlı şahsi imei numaram bunu yeni cihazıma aktarmam yasal olarak bir sorun teşkil eder mi?
belki mi 10t pro alabilirim param ancak yurdışına yeter buyüzden yurtdışı alıp daha sonra imei açtırmak için para vermeden twrp ets yedeği alıp bu yedeği düzenleyip daha sonrasında bu yedeği geri yükleyip imei atılabilirmi
Son olarak attırdığım imei eski telefonumun (Samsung S7 Edge )İmei attırdıktan sonra telefonu kırdım attım yani benim kayıtlı şahsi imei numaram bunu yeni cihazıma aktarmam yasal olarak bir sorun teşkil eder mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: