Çözüldü Twrp ile güncelleme

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var. Youtubede twrp ile adamın biri mi 10 t cihazını güncelliyor ve imei gitmiyor. Bende redmi note 12 pro 5g cihazıma yapmak istiyorum bu işlemi. Ama imei bilgisinin uçacağını söylüyorlar. Bu işlem denendi mi bu telefonda acaba ? Ve o telefonda gitmezken bunda neden gidiyor. Cevaplayan ustalarıma teşekkür ederim şimdiden 😊

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Modem, sürüm ve en önemlisi işlemci farkları nedeniyle her cihaz için işlemler birbirinden bağımsızdır.
Bahsi geçen Mi 10T'de kayıt sonrası hiçbir şekilde imei zarar görmez.

Maalesef sizin kullandığınız cihazda format veya güncelleme ile imei zarar görür olarak not edilmiş.

Redmi orta veya giriş seviyesi telefonlar genellikle ilk aldığı MIUI sürümü ile en iyi performansı verir. Güncelleme yaptıkça performans kaybı kaçınılmaz oluyor maalesef.
Cihazınızda şu an yüklü sürüm stabil durumdaysa güncelleme noktasına takılmanız yersiz olur.
Cihaz aynı sürüm kalmak zorunda da değil. Güncelleme yine yapılabilir yedekleme veya yeniden tamir ile bu mümkün. Biraz araştırma yapmanız veya ücretli teknik destek almanız gerekir.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem, sürüm ve en önemlisi işlemci farkları nedeniyle her cihaz için işlemler birbirinden bağımsızdır.
Bahsi geçen Mi 10T'de kayıt sonrası hiçbir şekilde imei zarar görmez.

Maalesef sizin kullandığınız cihazda format veya güncelleme ile imei zarar görür olarak not edilmiş.

Redmi orta veya giriş seviyesi telefonlar genellikle ilk aldığı MIUI sürümü ile en iyi performansı verir. Güncelleme yaptıkça performans kaybı kaçınılmaz oluyor maalesef.
Cihazınızda şu an yüklü sürüm stabil durumdaysa güncelleme noktasına takılmanız yersiz olur.
Cihaz aynı sürüm kalmak zorunda da değil. Güncelleme yine yapılabilir yedekleme veya yeniden tamir ile bu mümkün. Biraz araştırma yapmanız veya ücretli teknik destek almanız gerekir.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler hocam sağ olun 🙏

Üst Alt