Stabil romdan Beta roma geçecekseniz recovery ve güncelleyici üzerinden hata alma olasılığı var, Denemek görmek lazım tabi. Hata alırsanız son olarak mi flas ile (bootlader kilidiniz açık olması şartıyla) kurulum yapabilirsiniz.Twrp ile beta rom güncellemesi yüklenir mi? Telefonu güncelleyebilirmiyiz?
Yanlış anladınız bende beta rom yüklü zaten telefona root attım güncelleme gelmiş onu twrp ile yükleyebilirmiyim dedim?Stabil romdan Beta roma geçecekseniz recovery ve güncelleyici üzerinden hata alma olasılığı var, Denemek görmek lazım tabi. Hata alırsanız son olarak mi flas ile (bootlader kilidiniz açık olması şartıyla) kurulum yapabilirsiniz.
Resmi miui güncellmelerini 100 MB gibi yüklemez hata verir. Her seferinde tam boyutlu 1.2 GB zipli romu indirip yüklemeniz, üzerine kurmanız gerekir.Yanlış anladınız bende beta rom yüklü zaten telefona root attım güncelleme gelmiş onu twrp ile yükleyebilirmiyim dedim?
Peki twrp den nasıl yaptınız uygulamalar vs silinmedi mi bir de twrpden yedek alsak rom güncelleninceMİ 4 Lte üzerinde resmi Twrp de kesinlikle güncellemede sorun çıkarmıyor 2-3 güncelleme yaptım sorun çıkmadı;bence çıkarmaz ...
Yedekleme işini stock rom'da denemedim custom romda sorunsuz yedekleme yaptım ayrıca max 2 'de durum nasıldır bilmiyorum ama sorun çıkaracağını sanmıyorum. Recovery'nin görevleri her zaman aynıdır.Peki twrp den nasıl yaptınız uygulamalar vs silinmedi mi bir de twrpden yedek alsak rom güncellenince
kendiliğinden yedeği geri yükler mi
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni ve başka bir rom yüklemek istediğinizde, önce Backup alın, romu yükledikten sonra aldığınız backup ın sadece data sını restore ederseniz, hiç bir kaybınız olmaz...ayarlar dahil....Peki twrp den nasıl yaptınız uygulamalar vs silinmedi mi bir de twrpden yedek alsak rom güncellenince
kendiliğinden yedeği geri yükler mi
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni ve başka bir rom yüklemek istediğinizde, önce Backup alın, romu yükledikten sonra aldığınız backup ın sadece data sını restore ederseniz, hiç bir kaybınız olmaz...ayarlar dahil....
Aynı romun güncellemesinde ise sadece Wipe dalvik yapın ve romu fleşleyin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk