Yardım Twrp hatası

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Arkadaşımın mi9t si var IMEI kayıtlı
10.03.11 yüklü ve twrpde root yükleme veya root silmeye çalıştıgımda hata veriyor tam olarak ne demek istiyor.. Elden satın aldı fakat telefoncusu bile güncelleyemedi telefonu hala MIUI 10 kullanıyor..

Ekli dosyalar

• IMG_20201107_235948.jpg
    IMG_20201107_235948.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20201108_000009.jpg
    IMG_20201108_000009.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 19

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Öncelikle twrp yi güncelleyin ve orangefox kullanın..

Android ve miui sürümü değişeceği için mutlaka temiz kurulşum yapıp yeni roma geçiş yapın...

Tavsiye rom

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 10 da durun ben olsam kalırdım yani sizi üzmesin MIUI 11, 12

Sürekli güncelleme uyarısı geliyor arkadaşı sinir ediyor birde haliyle güncellemek istiyor insan onun proplemi çokta bu işlerden anlamıyor biraz araştırayım yapabilirsem yaparım imeisini uçurmaktan korkuyorum :)

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Sürekli güncelleme uyarısı geliyor arkadaşı sinir ediyor birde haliyle güncellemek istiyor insan onun proplemi çokta bu işlerden anlamıyor biraz araştırayım yapabilirsem yaparım imeisini uçurmaktan korkuyorum :)
Haklısınız hocam o sürekli beni güncelle diye çıgrısı bende geldikten 1 ay sonra guncellerim genelde yalvarıyordu çok indir yapıyorum iptal yapıyorum böylece bir süreliğine susuyor

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Verdiğim linkleri okuyup/incelerseniz korkularınız olmaz ;)

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Verdiğim linkleri okuyup/incelerseniz korkularınız olmaz ;)
Orange Fox normal twrpye göre kurması bile çok karışık hocam twrpyi ancak ögrenebildik yanlış birşeyler yapıp IMEI gitmesini geçtim brick olayı başımıza gelir çok riskli işlemler :) aldıgımız telefoncunun yazılımcısı bile 2 3 kere bu telefonu güncelleyemedi bende tırsıyorum yani.. ve verdiğiniz diğer 2 linki kendi telefonuma uygularken kullandım oraları biliyorum sadece orange Fox kafa karıştırıcı. Abimdede mi9t var bir ara yanlışlıkla orange Fox yükledimde sonra zar zor normal twrp bulup yükledim :)
Siz bana sorunsuz twrp hangisidir onun linkini verebilirsiniz daha iyi olur twrpyi güncelleyip ordan yürürüm :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Orange Fox normal twrpye göre kurması bile çok karışık hocam twrpyi ancak ögrenebildik yanlış birşeyler yapıp IMEI gitmesini geçtim brick olayı başımıza gelir çok riskli işlemler :) aldıgımız telefoncunun yazılımcısı bile 2 3 kere bu telefonu güncelleyemedi bende tırsıyorum yani.. ve verdiğiniz diğer 2 linki kendi telefonuma uygularken kullandım oraları biliyorum sadece orange Fox kafa karıştırıcı. Abimdede mi9t var bir ara yanlışlıkla orange Fox yükledimde sonra zar zor normal twrp bulup yükledim :)

Orangefox zip dosyasını var olan twrp install kısmından direk yükleyin kendisi otomatik yükleyip kapanıp orange fox ile açılır ondan sonra linkte verdiğim videoyu izleyerek istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz...

Videomda nasıl orangefox yüklenir ve format data yapılır anlattım...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Orangefox zip dosyasını var olan twrp install kısmından direk yükleyin kendisi otomatik yükleyip kapanıp orange fox ile açılır ondan sonra linkte verdiğim videoyu izleyerek istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz...

Videomda nasıl orangefox yüklenir ve format data yapılır anlattım...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
O aparat yok direk dowload yapıp twrpden flaşlayabilirmiyim ?

Oyla:
Üst Alt