Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba TWRP yüklerken bir hata veriyor
FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error)
ne yapmam lazım telefon fastboot ekrana takıldı
merhaba TWRP yüklerken bir hata veriyor
FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error)
ne yapmam lazım telefon fastboot ekrana takıldı
kurtarmak istiyorum
cihazda eu rom vardı pie geçmek istedim son sürüm oto twrp yüklerken böyle oldu
cihazda eu rom vardı pie geçmek istedim son sürüm oto twrp yüklerken böyle oldu
HHHH fazla anlamıyorum bu işten sadece fastboot ekrandan kurtulmaya calışıyorum
önce twrp hatası oldu ve fastbbot ekran gelince tekarar twrp yapmaya çalışınca FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error) hata aldım bende flash tool ile china rom yükeyeyim dedim oda olmadı
şu ne yapmam gerek yardım edebilirmisiniz teşekküeler herkese.
Öncelikle telefonun için uygun olan gobal kararli stock rom indir dikkat et tgz uzantili olacak... sora mi fash tool indir. Telefonunu fastboot modundayken pcye bağla (not: tgz uzantili inen rar dosyasinin icinden klasör olarak disari cikar genelde iki klasör iç içe gelir sen sadece yazilimlari tek klasörde olucak sekilde ayarla sora flash tool uygulamasindan telefonu görmek için refresh yap cihaz alttaki satirda goruncek ardindan sol ustteki klasor yolunu bulup secmelisin ardindan fashtool uygulamasinin sağ alt kismindaki yere storage and data yada data and storage artik hangisi varsa o sekilde secmelisin yoksa orasini yanlislikla olduğu gibi birakirsan telefonu cöpe at kardesim... ardindan flashla ve arkana yaslan sora iş bitince telefonunun ayarlarini yaparsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link biraktim ordan telefon modeline uygun son sürüm kararli stock rom indir ama unutma yükleyecegin yazilim tek klasörde olacak sekilde ayarla yoksa flashtool hata verir yüklemez. Klasörü acinca yazilimlar gorunsun o sekilde ayarla
Öncelikle telefonun için uygun olan gobal kararli stock rom indir dikkat et tgz uzantili olacak... sora mi fash tool indir. Telefonunu fastboot modundayken pcye bağla (not: tgz uzantili inen rar dosyasinin icinden klasör olarak disari cikar genelde iki klasör iç içe gelir sen sadece yazilimlari tek klasörde olucak sekilde ayarla sora flash tool uygulamasindan telefonu görmek için refresh yap cihaz alttaki satirda goruncek ardindan sol ustteki klasor yolunu bulup secmelisin ardindan fashtool uygulamasinin sağ alt kismindaki yere storage and data yada data and storage artik hangisi varsa o sekilde secmelisin yoksa orasini yanlislikla olduğu gibi birakirsan telefonu cöpe at kardesim... ardindan flashla ve arkana yaslan sora iş bitince telefonunun ayarlarini yaparsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link biraktim ordan telefon modeline uygun son sürüm kararli stock rom indir ama unutma yükleyecegin yazilim tek klasörde olacak sekilde ayarla yoksa flashtool hata verir yüklemez. Klasörü acinca yazilimlar gorunsun o sekilde ayarla