Soru TWRP Hatası

ahmetkanar54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
iyi günler arkadaşlar tam ne zaman oldu bilmiyorum ama ben genelde sistemin twrp ile ful yedeğini alıp sürekli rom lar deniyen birisiyim ama artık rom u yedeklerken yedek almadan hata veriyor ortada otg ile usb ye denedim olmadı sd karta denedim yine hata veriyor ne yapmam gerekiyor

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
hatayı bizlerle paylaşsaydınız herşey daha kolay olurdu. twrp yi varsa güncellemeyi deneyin çözülmez ise başka bir recovery deneyin

Oyla:

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Twrp aldığı yedekleri geri yüklememesi ve yedek alamamasıyla meşhurdur.

Orangefox kullanın lütfen.

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Bu zamana kadar twrp'nin yedekleri yüklemediğini hiç görmedim eğer pcye atıp tekrar telefona atıyorsanız pcde salt okunur oluyor o yüzden hata yiyebilirsiniz ama sürekli rom değiştiren biri olarak yüklenmeme gibi bi hata almadım

Oyla:

ahmetkanar54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orangefox u yükledim bu seferde internal stroge kısmını 0 görüyor çıkarkende os sistemini algılayamadım sistem açılmayabilir diyor ama açılıyor

Oyla:

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
orangefox u yükledim bu seferde internal stroge kısmını 0 görüyor çıkarkende os sistemini algılayamadım sistem açılmayabilir diyor ama açılıyor

Flashtool ile max 2 için mi'nin verdiği son romu kurun. Böylece telefon sıfırlanmış olcak. Sonrasında istediğiniz twrp kurup sorunsuz kullanabilirsiniz.

Başka şekilde telefonu sıfırlamak isterseniz de olabilir fakat en temiz ve garanti yöntem şu an için bu.

Bahsettiğiniz hatayı biliyorum. Dosya uzantısını hatırlayamadım. Twrp içinde bir yerde silince her şey düzeliyor ama hatırlayamıyorum. Üzgünüm :(:(

Oyla:
Üst Alt