Yardım Twrp hafıza görmüyor yardımcı olur musunuz?

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 14.0.6.0
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro speed edition
Bootloader Kilidi
Açık
Twrp yükledim hafıza görmüyor format attım telefon açılmadan twrpye girdiğimde gözüktü sonra yeniden başlatıp telefonu kurdum yine 0 MB olarak gördü
Telefon:redmi note 12 pro speed edition

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Aynı sorunu bende yaşadım. Twrp ile rom atmaya çalıstım telefonu twrp ile formatladım. Sonra rom dosyasını atayım dedim hiçbir şekilde rom dosyasını atamadım. Sürekli hata verdi. Sonra otg ile atayım dedim, o da otg yi görmedi. 0 mb olarak görünüyor.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Twrp yükledim hafıza görmüyor format attım telefon açılmadan twrpye girdiğimde gözüktü sonra yeniden başlatıp telefonu kurdum yine 0 MB olarak gördü
Telefon:redmi note 12 pro speed edition
Hocam cihaz şifrelemesi açık bunu kapatmanın tek yolu format data yapmak. Onda da verileriniz silinir. Fakat format data işleminden sonra telefonu reboot ederseniz cihaz tekrar şifrelenir. Yani format datadan sonra eğer pc cihaz hafızasını görüyorsa içine aşağıdaki dosyayı atın görmüyorsa sd card veya otg kullanın. Twrpde install kısmında aşağıdaki zip dosyasını kurun. Bu dosya cihazın şifrelenmesini önler bu şekilde daha sonra twrpye girdğinizde cihaz şifreli hatası almazsınız. Fakat oluşabilecek herhangi bir hatada sorumluluk kabul etmem hocam ben sadece sorununuza çözüm üretmeye çalışıyorum. Risk sizin fakat bu dosya bu amaçla kulllanılıyor sorun olmaz o yüzden.

Ekli dosyalar

• no-verity-opt-encrypt-6.1.zip
    655,5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Oyla:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Aynı sorunu bende yaşadım. Twrp ile rom atmaya çalıstım telefonu twrp ile formatladım. Sonra rom dosyasını atayım dedim hiçbir şekilde rom dosyasını atamadım. Sürekli hata verdi. Sonra otg ile atayım dedim, o da otg yi görmedi. 0 mb olarak görünüyor.
Daha önce bu konuda note 9s cihazımda sorunu defalarca uğraştan sonra çözdüğümde tüm forumlarda da o şekilde kullandılar bu yöntemi, twrp ye girin, format yaptıktan sonra herhangi bir dosyayı mesela boot vs. backup yapın sonra yeniden başlatıp deneyin. Tüm veriler silinir dikkat edin

Oyla:
Üst Alt